Parra x Nike SB Dunk Low – Signatur Färgglada Tryck 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Den holländska konstnären Piet Parra och Nike har ett långt arbetsförhållande som sträcker sig ända tillbaka till 00-talet. Även om de första dagarna av partnerskapet mestadels var centrerade kring Nike Sportswear-produkter som den legendariska Patta x Parra x Nike Air Max 1 ”Cherrywood”, har konstnären nyligen arbetat med Nike SB på en SB Dunk Low, en SB Blazer Low och till och med skateboarduniformer för de olympiska spelen. Nu fortsätter han sitt partnerskap med Swooshs skateindelning genom en ny uppfattning om den låga SB Dunk.

Först teasad av konstnären själv i mars, är den fräscha stilen centrerad kring konstnärens signaturabstrakta former, gjorda upp i hans igenkännliga blå och röda palett. Dessa färgglada mönster förekommer på stänkskyddet, ögonskyddet, hälen, hälfliken och tungan, och accentueras av solbränna på toboxen, kvarterna och kragen.

Ur en varumärkessynpunkt har SB Dunk Lows normala kvarts Swoosh ersatts med en svart lädervariation som stannar långt utanför hälen. Det finns också en liten vit Swoosh broderad på sidoskyddet. Parra-märket syns på hälen och tungan, medan utseendet kompletteras med vita mellansulor och tuggummi.

I skrivande stund har ett släppdatum för Parra x Nike SB Dunk Low ännu inte avslöjats. Det kommer dock troligen att röra sig någon gång i vår eller sommar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Parra x Nike SB Dunk Low Bilder

Parra x Nike SB Dunk Low
Bild av @Wavegod_thelegend
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen