Patta x Nike Air Max 1 har en vågigt mönster som påminner om Air Max 2 ’94

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Patta har varit ganska kräsen med sina samarbeten sedan årets början och presenterade bara två – en med New Balance, den nästa med Vans – 2021 hittills. Men när sommaren avslutas verkar det som om Amsterdam-baserade märkningen tar fart när de slår sig samman med Nike för en Air Max 2-påverkad Air Max 1.

På ett ögonblick är paret ganska distinkt , kompletterat med ytterligare och lätt justerade överlägg. Färgbanan är dock mycket enklare, med en grå nätbas, intilliggande vita läderpaneler och accenter av en djup orange. Den senare dyker längs hela sidan, Swoosh, och en del av den trefärgade sulan, som smörjer in den varma tonen mellan solbränna och svart. Omedelbart ovan lägger en gulnat mellansula till vintageeffekt, vilket ytterligare nickar till ovannämnda AM2 och de många åren sedan debuten ’94. Dessutom, i mer tydlig nick till den något glömda silhuetten, får stänkskärmen en vågliknande klippning som inte är alltför olik dess inspiration.

För en snabb titt på vad som väntar, se läckta bilder nedan. Prissatt till $ 160 USD, skulle Patta x Nike Air Max 1 slå Nike SNKRS och eventuellt välja återförsäljare snart med en speciell låda i släp.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Patta x Nike Air Max 1 Bilder

Patta x Nike Air Max 1 moarch
Patta x Nike Air Max 1 moarch
Bilder från @StashedSNKRS
Patta x Nike Air Max 1 moarch
Patta x Nike Air Max 1 moarch
Bilder från @der_alex_07
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen