Piet Parra x Nike SB Dunk Low Tease 2021

0 0
Read Time:59 Second

Tidigare i månaden avslöjades Piet Parra x Nike SB Dunk Low-prover med tillstånd av sneakerläckare. Och vad de såg till att nämna är att det inte fanns något sätt att berätta om vi skulle se en frisättning eller inte. Men tack vare en snabb retning av Piet Parra själv tidigare idag, vet vi nu med säkerhet att det finns en Dunk på gång.

Detta par är dock ganska annorlunda än de ovan nämnda proverna. Överlagringsdesignen och mönstret är intakta, men basen stänger av de bruna mockorna för ett mjukare, krämskinn. Dessa material klär tån, mittpanelen och troligen också kragen och bygger precis under överlägg av röd och mörkblå grafik. Skosnören förblir då standard i en neutral vit för att matcha tånas miniatyr Swoosh och eventuellt tungan och hälens egna märke. Inte mycket annat syns från tillgängliga bilder, så det är osäkert om vi kan förvänta oss en felaktig exekvering.

För en fullständig titt på vad Parra retade via sina sociala medier, se nedan. Släppdatum, prissättning och officiella bilder läggs till när de dyker upp.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Piet Parra x Nike SB Dunk Low Bilder

Piet Parra x Nike SB Dunk Low
Bild av @PietParra
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen