Prada och Adidas återvänder med två par A + P LUNA ROSSA 21

0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

”Pradidas” är tillbaka med en smäll, den här gången levererar Prada x adidas A + P LUNA ROSSA 21 i två nya färger: ”Mgh Fast grå / matt silver / röd ”och“ kärnsvart / röd. ”

Redan i december 2020 följde Prada och adidas upp sin trio av samarbetsvilliga Superstars med något mer personligt för båda märkenas hjärtan. A + P LUNA ROSSA 21 är en hybridsko som erkänner både Prada och adidas förflutna och nickar till AC75 Luna Rossa-båten som i sin tur spelade in varför dessa skor är hållbara och miljömedvetna och ser mot segling som helhet för inspiration.

Dessutom visade lanseringen av denna sko hur samarbetsvärlden hade utvecklats. Dior och Jordan gjorde det, så varför inte Prada och adidas? Utan att känna till oss var Pradidas inte en sådan hit – men vi har en smygande misstanke om att dessa nya färgvägar kan vara exakt vad Prada och adidas fans letade efter hela tiden.

Först upp är ”Mgh Solid Grey / Matte Silver / Red” iteration – eller vad tidigare teasers hade antydt som “Gunmetal.” Oavsett hittar vi det förnyade och återvunna materialbaserade PRIMEGREEN övre och hydrofoba E-TPU yttre skalet doppat i en halvmetallisk nyans av grått, och samma sak gäller den kontinentala gummitäckta BOOST-mellansulan i full längd. Den signaturröda Prada-märkningen fungerar hälen igen, medan adidas-märket visas på hälfliken. Mer Prada-märkning dekorerar mellansulan på sidan, dubbelmärkning fungerar som den perfoated interiören, och naturligtvis är EVA-tungan (täckt med snörning snörning) lämnad ren och enkel.

Exakt samma komposition kan sägas för ”Core Black / Red” -versionen, som antar mörkare toner för en kropp och övre som – till skillnad från det ursprungliga paret – definitivt inte missfärgar. Rött visas på hälen, svart fungerar BOOST, och kombinerat är det valet för ett mycket mer snyggt utseende.

Båda Prada x adidas A + P LUNA ROSSA 21 sneakers kan ses ovan och förväntas släppas på adidas CONFIRMED-app den 19 juli klockan 9 BST och kostar £ 450 GBP vardera (eller $ 650 USD).

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Prada x Adidas ”A + P LUNA ROSSA 21” Bilder

Prada x Adidas A + P LUNA ROSSA 21
Prada x Adidas "A + P LUNA ROSSA 21
Prada x Adidas "A + P LUNA ROSSA 21
Prada x Adidas "A + P LUNA ROSSA 21
Prada x Adidas "A + P LUNA ROSSA 21
Prada x Adidas "A + P LUNA ROSSA 21
Prada x Adidas "A + P LUNA ROSSA 21
Bilder från @Adidas
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen