Officiella bilder av Sacai x Fragment design x Nike LDWaffle ”Blue Void” 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Sacai använder en ”dubbelt så trevlig” etik för sina dubblerade samarbetsprojekt med Nike, men nu lägger Chitose Abe-helmet-etiketten och Swoosh ytterligare en bit till sitt ständigt expanderande pussel, som fungerar med fragmentdesign för en trepartyupplevelse av den berömda LDWaffle. Det har länge ryktats om att skon ska släppas i två färgvägar under augusti, och nu, före dess spekulativa ankomst, har officiella bilder av dess ”Blue Void” -stil avslöjats.

fragmentdesignens Hiroshi Fujiwara har länge haft ett starkt öga för minimalistiska, dämpade färgscheman, och ”Blue Void” är inte annorlunda. En rik marinblå nyans som säkert är känd för alla fragmentdesignfläktar används över hela ovansidan, från meshfoten till dubbelstaplade mockadetaljer som stänkskydd, hälstycken, ögonstycken och snören. Ett skarpt vitt används sedan för primära accenter, som täcker båda Swooshes på varje sida samtidigt som de träffar hälflikarna och nylontungorna.

Plattformade mellansulor placeras vita ovanpå marinblå, med den förra som sticker ut långt bortom hälen och har två svarta textträffar. På lateralsidan står det ”The Classic/Fragment: sacai”, och på den mediala sidan finns en verktygskod för signaturfragmentdesign. Ytterligare speciellt märke placeras på hälfliken och den marinblå trimmade bottenplattan, medan den övre tungan presenterar en traditionell Nike Sportswear-strejk. Bill Bowerman-godkända yttersulor i svart våffelgummi kompletterar utseendet.

Som nämnts ovan är designen sacai x fragment x Nike LDWaffle “Blue Void” redo för en release i augusti, även om detta ännu inte har bekräftats officiellt av Nike. Dess MSRP kommer att fastställas till $ 175 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Sacai x Fragment design x Nike LDWaffle ”Blue Void” Bilder

Sacai Fragment design Nike LDWaffle Blue Void
Sacai Fragment design Nike LDWaffle Blue Void
Sacai Fragment design Nike LDWaffle Blue Void
Sacai Fragment design Nike LDWaffle Blue Void
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen