Sacai x Nike Vaporwaffle ”Dark Iris” – Officiella lansering datum 29de April

0 0
Read Time:55 Second

Vi kommer nu att anlända längs ”Sesame” -färgen och har nu en officiell titt på Sacai x Nike Vaporwaffle ”Dark Iris.” Tjänar som en av fyra färger som kommer att släppas, uppdaterar de djärva tvåfärgade ta Chitose Abe’s hyllade hybrid-sneakerstil som kombinerar element från Nike Vaporfly med den klassiska Pegasus från 1983.

Den övre delen av skon har den här gången en lila läderbas accentuerad av matchande mocka och läderöverlägg. Ytterligare detaljer finns i form av kontrasterande orange mittfot-swooshes, dubbla tungor och sammanflätade spetsar. Medan branding kommer i form av lila tryckta Swooshes, tunga taggar, “NIKE / sacai” tryckta hälflikar, mini Swoosh-märkta hälöglor och tryckta innersulor. Avsluta designen av skon är den hybridskiktade mellansulaenheten som präglas av en aggressiv läpp i hälen i kombination med en kontrasterande svart yttersula i gummiwaffel.

Priset till $ 180 USD är sacai x Nike Vaporwaffle “Dark Iris” inställd på att släppas den 29 april på Nike SNKRS och hos utvalda återförsäljare vid sidan av ”Sesame” -färgen.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Sacai x Nike Vaporwaffle ”Dark Iris” Bilder

Sacai x Nike Vaporwaffle "Dark Iris"
Sacai x Nike Vaporwaffle "Dark Iris"
Sacai x Nike Vaporwaffle "Dark Iris"
Sacai x Nike Vaporwaffle "Dark Iris"
Sacai x Nike Vaporwaffle Dark Iris
Bild från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen