tom-sachs-nikecraft-general-purpose-shoe Field Brown - Sneakersanalys.se

Tom Sachs x NikeCraft General Purpose Shoe ”Brown”

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Kort efter att ha släppt den andra ”Archive”-färgvarianten, förväntas nu Tom Sachs x NikeCraft General Purpose Shoe släppas i en ”brun” look. Med utgångspunkt i de tidiga bilderna vi redan har fått, har vi nu en titt på Tom Sachs x NikeCraft General Purpose Shoe ”Brown”.

Den tredje färgsättningen för sneakern har överdelar i lågt skuren mesh och mocka som är centrerade runt djupa mörkbruna toner. Detaljerna kommer i form av svarta dragflikar, ”NIKE” präglad på baksidan, retro plösetiketter och tryckta innersulor. Avslutande av designen på skon är tjocka matchande mellansulor i kombination med kontrasterande svarta gummiyttersulor i våfflor.

Tom Sachs Nikecraft General Purpose Shoe i ”Field Brown” släpps den 5 februari via Nike och utvalda återförsäljare. I likhet med tidigare färgställningar är paren inställda på detaljhandeln för $110 USD ~ 1349kr. Efter att den ursprungliga ”Studio”-färgvarianten fylldes på i början av förra månaden, kommer den kommande releasen att vara den första upprepningen av General Purpose Shoe som släpps i år och den tredje färgsättningen från samarbetet totalt sett.

UPDATE:
Lanseringsdatum har släppts för Tom Sachs x NikeCraft General Purpose Shoe “Field Brown” och lanseringsdatumet är 5 Februari 2023 för 110 USD ~ 1349kr på Nike och NikeCraft.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike
Tom Sachs Store

Tom Sachs x NikeCraft General Purpose Shoe “Field Brown” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen