Första titt på Salehe Bembury x New Balance 574 “Yurt”

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Salehe Bembury är inte ny i sneakervärlden, men de senaste två åren har han sett att han exploderar i popularitet tack vare sina New Balance -samarbeten. För sitt senaste förslag har den amerikanska designern återigen tittat på naturen för att få inspiration, bara den här gången landar den på den konstgjorda yurten.

Efter att ha flyttat till Los Angeles 2015 från ”betongdjungeln” i New York City, har Bembury gjort vandring och camping till en standardaspekt av sin livsstil. Såväl medvetet som omedvetet har hans två första New Balance 2002R -par hämtat inspiration från naturen. På den nyligen retade New Balance 574 tar 30-åringen med sig det traditionella nomadiska hemmet i Mongoliet till sneakerform.

Några sken av 1988-designen finns i den kommande versionen, men modellens ”Yurt”-iteration introducerar en handfull nya material och layout över ovansidan. ”N” -logotyper förblir intakta vid profilerna, men detsamma kan inte sägas om den enda enheten, som byter ut det ganska enkla tekniska löparorienterade arrangemanget för ett som har ABZORB SBS-dämpning och styling som aldrig tidigare setts. Den podliknande detaljeringen är dock utan tvekan ens den mest iögonfallande av det kommande New Balance-paret; i stället har den skillnaden snabbt getts till den visselpåminnande komponenten som sticker ut vid hälen.

Ett officiellt utgivningsdatum har inte avslöjats av Bembury, men paret kommer sannolikt att komma innan 2021 slutar. Under tiden kan du njuta av teaserbilder framåt.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Salehe Bembury x New Balance 574 “Yurt” Bilder

Salehe Bembury New Balance 574 Yurt
Salehe Bembury New Balance 574 Yurt
Bilder från @salehebembury
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen