Skeptas Nike SK Phantom fotbollsskor och Air Max Tailwind V ”Bloody Chrome”

0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Efter att han retade en första titt tidigare i veckan har Skepta nu officiellt avslöjat den senaste delen av hans pågående Nike samarbete. Anländer precis i tid för det försenade EM ser SK Phantom Skepta gå in i fotboll.

Genom att släppa stöveln blir Skepta den första musikartisten som samarbetar med Nike på en fotbollssko för prestanda. Själva designen har ett rött fjärilstryck över överdelen – speglande Skeptas senaste Nike Air Max Tailwind V ”Chrome Blue” -inspiration inspirerad av hans skapande metamorfos – samt krom-swooshes och sulan inspirerad av hans silversmycken. Ett skimrande material läggs till hälen, med hänvisning till omslaget till Skeptas album ”Ignorance is Bliss”.

På tal om sin övergång till fotboll förklarade Skepta, ”Jag älskar trycket när du ringer efter bollen. När de skickar det till dig blir du ensam direktör för nästa drag för laget. Du har en delad sekund för att bestämma, ’är det bra för mig att behålla det här och visa vad jag handlar om eller är det bra att klara det och visa att jag tänker på alla spelare på planen?’ älskar kulturen runt fotboll lika mycket som spelet; Jag gillar verkligen kulturen med fotbollströjor för vad de representerar. De representerar ”lag.” Att gå till matcher är också sjuk. När du går till en match upplever du levande människor, levande ljud, alla saker som TV: n kan sakna … du känner det verkligen mer än att se det eller höra det när du är där. ”

För att sammanfalla med ankomsten av SK Phantom fotbollsskor, släpper Skepta också en helt ny Air Max Tailwind V-färgskala. Kallad ”Bloody Chrome”, färgen delar designens detaljer som ses över fotbollsskon.

Ta en titt på de två nya Skepta x Nike-silhuetterna i galleriet nedan, modellerade av Dave i den officiella kampanjen. Både fotbollsskor och sneaker kommer den 12 juni.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Skeptas Nike SK Phantom & Air Max Tailwind V ”Bloody Chrome” Bilder

Skeptas Nike SK Phantom & Air Max Tailwind V Bloody Chrome
Skeptas Nike SK Phantom & Air Max Tailwind V Bloody Chrome
Skeptas Nike SK Phantom & Air Max Tailwind V Bloody Chrome
Skeptas Nike SK Phantom & Air Max Tailwind V Bloody Chrome
Bild från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen