Sneaker News x A Bathing Ape – Friends & Family Samarbete Med Exclusive Giveaway 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Sneaker News är stolta över att tillkännage en officiell samverkande skorkollektion med A Bathing Ape. Skapat exklusivt för vänner och familj, denna högt begränsade kapsel sträcker sig över BAPE STA, SKATE STA och COURT STA, de tre silhuetterna med de djupaste avtrycken i A Bathing Apes oöverträffade position i sneakerkulturen och dess expansiva historia.

Denna samling kommer inte att släppas för allmänheten på något sätt, men vi erbjuder dessa som en del av en begränsad utgåva till våra lojala följare genom vår Sneaker News Insider-plattform. Fyra lyckliga deltagare kommer att väljas ut som vinnare för denna sällsynta giveaway-möjlighet. Efter att ha blivit vald kommer varje vinnare att kunna välja ett par från hela sex-skor-samlingen, som alla har Sneaker News-ikonbroderi vid hälsektionen.

Vid rodret möts den ikoniska BAPE STA med klassiska arrangemang av svart, vitt och beige. Var och en, som är utrustad med buttery mocka och premium läder, har vår ”SN” stämpel i tjock, kontrasterad broderi. Denna co-branded behandling finns också på de två SKATE STA: erna och enstaka COURT STA, även om trådarna är nyanserade som komplement till deras respektive färger.

För att på ett lämpligt sätt fira en sådan milstolpe och ge tillbaka till dem som har varit med oss ​​i flera år ger vi bort par till fyra lyckliga läsare (vinnarna väljer par och storlek). Gå in för en chans att exklusivt vinna på Sneaker News Store; utdelningen slutar officiellt den 19 april 2021 kl. 12 ET.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Sneaker News x A Bathing Ape F&F Bilder

Sneaker News x A Bathing Ape F&F
Sneaker News x A Bathing Ape F&F
Sneaker News x A Bathing Ape F&F
Sneaker News x A Bathing Ape F&F
Bild av @SneakerNews
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen