Stray Rats presenterar Duo av Made in UK New Balance 991 samarbete

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Samarbeten är en viktig del av New Balances skostrategi i år, särskilt i det senaste minnet eftersom det har avslöjat livliga samarbeten med bland annat Stone Island, Salehe Bembury och AURALEE. Och för att hålla detta tempo framåt ger det oss nu en förhandsvisning av sitt fjärde kapitel med streetwear -märket Stray Rats som involverar en duo av Made in England New Balance 991s. Denna samling följer upp märkets New Balance 574 -kollektion som lanserades under den första veckan 2021.

Den första iterationen i detta sortiment är en av extremt levande färgblockering. Mocka underlägg levereras med en Barney-esque lila nyans och i kombination med överlägg som delas mellan babyblå och smutsbruna accenter. Utöver det kommer slemgröna träffar till gränserna för “N” -logotyperna samt inredningsfodren. Ytterligare detaljer om dessa extra högljudda sparkar inkluderar de med varumärkena i innersulorna och de tvåfärgade mellansulorna som sprutar mer babyblå till hälarna och mer lila mot framfoten.

Dess släppande syskon tar ett mycket mörkare tonat tillvägagångssätt med sin presentation. Baslager och sulor verkar huvudsakligen vara täckta med svart medan små poppar av rosa visar ansikte på “N” -logotyperna, framfotsmärkning och mellansulor.

Vi väntar fortfarande på ett officiellt tillkännagivande från märket för att se när de släpps, men det är troligt att de kan släppa under de kommande veckorna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Stray Rats x New Balance 991 Bilder

Stray Rats x New Balance 991
Bild från @strayrats
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen