Supreme x Nike Air Max 96 ”Black” – On-Foot

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Supreme och Nike har ett långvarigt förhållande att arbeta tillsammans, speciellt när det gäller att producera högt vördade skor samarbeten. Efter att ha gått hand i hand tidigare i år på en övertygande SB Dunk Low-kollektion, ansluter de två jättarna sig för ytterligare en kapsel som innebär denna Air Max 96 “Black” -färg.

Med tillstånd av Yankee Kicks har skorna nu avtäckts genom detaljerade on-foot. För detta överhängande team-up väljer varumärkena att mestadels luta sig på neutrala toner för att bilda en majoritet av sin design samtidigt som de ströar i djärva röda accenter som matchar Supreme’s ikoniska box-logotyp. Sidopanelerna är gjorda med en slät läderbyggnad och har förändrats med en uppsättning av fem genomskinliga fönster. Läderöverläggen på klackarna avviker med tumlade strukturer och kommer utsmyckade med en Supreme-banner som är dränkt med silverfinish. ”Speed ​​Red” accenter ströms mot tungmärket, laterala och mediala swooshes samt över hela fotbäddarna, varav den senare också trycker ut NYC: s namne på ett överdimensionerat sätt.

Förvänta dig att dessa samarbetsspark släpps via Supreme sannolikt under senare hälften av 2021 tillsammans med en ”Camo” -makeup.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Supreme x Nike Air Max 96 ”Black” Bilder

Supreme x Nike Air Max 96 "Black"
Supreme x Nike Air Max 96 "Black"
Supreme x Nike Air Max 96 "Black"
Supreme x Nike Air Max 96 "Black"
Bild från @yankeekicks
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen