Supreme x Nike Air Max 96 I Camo

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Supreme har i åratal nu varit i framkant inom populärkulturen, kommando rader blockerar långa och säljer priser astronomiskt höga. Och med deras inflytande har streetwear-avtrycket ofta toppat linjen mellan udda, obskyra och populära – deras Nike-samarbeten det tydligaste exemplet på detta. Snart ska vi se ännu en del, en som går emot spannmålen med Air Max 96.

Liksom de flesta utgåvorna tidigare kommer silhuetten i flera färger, en är mycket mer excentrisk än resten. Detta par, klädd i nästan full camo, är exakt det och lägger till mixen ett mönster som är väl använt över etikettens tidigare samlingar. Woodland-tryck täcker lädret helt och inramar den genomskinliga TPU som accenterar direkt under. Branding, en signatur för New York-legenden, kompletterar den övre toppen, i form av röda swooshes och miniatyrboxlogotyper.

Effektivt en tvådelad comeback, de genomskinliga panelerna och själva modellen kommer snart att göra en händelserik återgång till formen. Även om ett släppdatum fortfarande är omslaget är det troligt att vi kommer att se paketdebut innan årets slut. Om du inte kan vänta finns det ett par tillgängliga på StadiumGoods.com.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Supreme x Nike Air Max 96 ”Camo” Bilder

Supreme x Nike Air Max 96 "Camo"
Supreme x Nike Air Max 96 "Camo"
Supreme x Nike Air Max 96 "Camo"
Supreme x Nike Air Max 96 "Camo"
Bild av @StadiumGoods
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen