Supreme x Nike Air Max 96 Samarbete – Genomskinliga Runt Om

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Supreme följer de dolda sidorna i Nike-katalogerna inget nytt. De har visat en förkärlek för de oförskämda hjältarna i arkiven, ofta på bekostnad av konsumenttillfredsställelse. Men det har varit gatumodemärkets M.O. sedan början, och den bortse från att pandera till vad allmänheten vill stolt fortsätta med sitt nästa samarbete med Nike – Air Max 96.

Med tanke på Air Max-modellen från 1996, har denna silhuett aldrig utfärdats i sin ursprungliga form, spara Air Max 96 XX-iterationerna som släppt på NikeLab och butiker och så småningom avvecklades vid försäljningsställen. Många väntar säkert tålmodigt på de ursprungliga färgerna ”Concord” och ”Scream Green”, men Supreme ska ta på sig modellen bör tjäna som tillräcklig distraktion eftersom de tar bort de puffade nätpanelerna till förmån för helt genomskinliga paneler. Supreme branding är relativt tungt och uppträder på upprepande sätt på tungbandet såväl som under Swoosh, medan en plastplatta sitter vid hälen. Det exponerade lufthuset på sulan verkar också ha en ny detalj som ser ut som en svart markering klottrad över de ursprungliga psi-markeringarna.

Ett släppdatum för dessa har ännu inte avslöjats, även om de helt förväntas sjunka under Supreme pågående SS21-släppschema. De är dock tillgängliga på Stadium Goods, så ta en grundlig titt här och håll dig uppdaterad för ett officiellt tillkännagivande.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Supreme x Nike Air Max 96 Bilder

Supreme x Nike Air Max 96
Supreme x Nike Air Max 96
Supreme x Nike Air Max 96
Supreme x Nike Air Max 96
Bild av @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen