Travis Scott x Air Jordan 1 ”Chicago” Släpper snart?

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

När världen otåligt väntar på frisläppandet av fragmentdesignen x Travis Scott x Air Jordan 1 High OG och låg i ”Military Blue”, har ett annat par från La Flame börjat göra rundorna online: Scotts ta på AJ1 ”Chicago . ”

Sett på fötterna på (som vi antar att vara) RHUDE-grundaren Rhuigi Villaseñor, Air Jordan 1 ”Chicago” kan ses med Travis Scotts signatur omarbetade detaljer, framför allt den vända Swoosh på mittpanelen.

Tillsammans med detta visas sneaker i det klassiska röda, vita och svarta temat som utgör den ikoniska ”Chicago” -färgen – utan tvekan en av Jordan Brands mest framstående och kända paletter för att pryda alla par. Travis Scotts par ser ut att vara gjorda av en blandning av material, särskilt med hjälp av röd mocka på tån, vamp, ögonblick, krage och häl tillsammans med vitt tumlat läder på den perforerade tåboxen och mittavsnittet.

Tumbled svart läder har använts för Swoosh, medan nylon utgör den vita tungan och den svarta kragen. Avrundning av paret är Cactus Jack-logotypen på baksidan av skon, som någonsin så lätt kan ses på bilden ovan, med tillstånd av House of Heat.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Travis Scott x Air Jordan 1 ”Chicago” Bilder

Travis Scott x Air Jordan 1 Chicago
Bild från @rhuigi

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen