Travis Scott x Air Jordan 1 Low ”Reverse Mocha” siktar på en release 2022

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

På Jordan Brands imponerande lista över samarbetspartners finns det utan tvekan någon mer värdefull än Travis Scott. År 2021 lagade den Houston-födda rapparen och Jumpman-teamet ihop slående Air Jordan 1s med sådana som streetwear-ikonen Hiroshi Fujiwara och hans fragmentdesignavtryck, men det ser ut som om vi kan förvänta oss att artisten kommer att rulla ut ännu fler stilar under 2022. Ryktena har just nu sneakerheads som förväntar sig en trio av Travis Scott x Air Jordan 1 Low OGs som lanseras nästa år, varav en är ”Reverse Mocha” färgväg.

Detta är inte nödvändigtvis en överraskning eftersom skorna sågs på fötterna av ASTROWORLD-artistens dotter Stormi i september, men nu verkar det som att sparkarna har grönt ljus för att skickas i produktion. Som du kan dra slutsatsen av dess namne, håller skorna sig till de neutrala tonerna som finns på Scotts första Air Jordan 1 High OG-kollab, men som används på ett omvänt sätt. ”Mocha” ser sin väg till tåboxarna, tungorna, liners och kvartspaneler, medan överläggen är gjorda med änglaliknande finish och Scotts signatur omvända Swooshes är klädda med en krämig hy.

Titta på en mock-up av kickarna ovan och förutse att mer information om skorna kommer att dyka upp under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low ”Reverse Mocha” Bild

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Reverse Mocha
Bild från @zsneakerheadz / @mr_unloved1s
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen