Travis Scott x Air Jordan 6 Houston Oilers Färg på väg?

0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Trots att han tog sig tid att sitta vid domstolen vid en NBA medan han bär en Nike SB-sko till ett värde av 100 000 USD, arbetar Travis Scott aldrig. Förutom att han (säkert) sakta sakta ner på sitt nästa studioalbum ”UTOPIA” har 29-åringen enligt uppgift arbetat med ett Air Jordan 6-samarbete inspirerat av Houston Oilers. En specialtillverkare som samlats in föreslår hur den slutliga produkten kan se ut.

I anslutning till Air Jordan 4: s gemensamma ansträngning från juni 2018, drar Scotts nästa sneakers med Team Jumpman sin ”University Blue / Varsity Red / Black” -färg från ett tidigare NFL-team (nu känt som Tennessee Titans). Premium mockaskonstruktion täcker majoriteten av modellens övre och njuter av en iögonfallande ljusblå. Tungan och den utilitaristiska påsen på sidosidan har en mörkare nyans av den titulära tonen, men påverkar inte skoens övergripande estetik.

Som det har blivit vanligt i La Flames Air Jordan-samarbeten, levererar branding – som inkluderar ”NIKE AIR” på hälen – över hela retro skarp ”Varsity Red” -kontrast som presenteras i fluorescerande, ”Infraröd” -mod. Cactus Jack-ikonografi tar sig in på den mediala mellansulan, och även om den inte avbildas i tidigt läckta bilder, gör det troligen också på den halvgenomskinliga yttersulan.

Njut av bilder av hur Scotts förväntade nästa Jordan 6 kommer att se ut nedan och förvänta dig mer information om Nike SNKRS när året slingrar.

Bilderna som ingår i det här inlägget har bekräftats som de som är vanliga. Även om Scott kanske arbetar på en liknande färgväg är ett annat Houston Oilers-inspirerat par ren spekulation just nu. En tidigare version av den här berättelsen föreslog att sneakers i fråga var ett tidigt, auktoriserat prov av NIKE, Inc.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Travis Scott x Air Jordan 6 Houston Oilers Bilder

Travis Scott x Air Jordan 6 Houston Oilers
Travis Scott x Air Jordan 6 Houston Oilers
Bild från @thejordanvault23
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen