Första titt på Travis Scotts Dior Footwear Samarbete

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Det är modevecka i Paris, och som vanligt är det enormt mycket surr kring allt det högmodiga skor som hittills har presenterats. Virgil Abloh bröt internet när han retade sin kommande Louis Vuitton x Nike Air Force 1-kollektion, och nu har Travis Scott infört sig själv i konversationen när han avslöjade sin senaste samling med Dior. Och nu har vi en första titt på vad La Flame och Kim Jones har lagat upp på sneakersfronten tack vare Diors herrskodesigner Thibo.

Baserat på ursprungliga bilder verkar det som att Scott och den franska etiketten serverar en lågklippt och halvklippig silhuett som bär mycket designspråk från gamla skridskor. Tänk Lavnin möter eS möter DC Skate och det är i huvudsak vad du får här när det gäller dess övergripande form. Flera färgvägar har avslöjats, varav många är formade med en blandning av material inklusive premiumläder som finns på kragen, duk som glider in i mitten av foten och slät mocka som landar på tåboxarna och stänkskyddet.

Branding är mycket minimalt men kan hittas via de diamantformade ”CD” -öglorna som är naturliga för Christian Dior, förutom de Dior-utsmyckade flikarna som är placerade på sidohälarna. Några av de färgvägar som har retats har jordnära toner som är allestädes närvarande i många av Scotts samarbeten med Nike och Jordan Brand, medan andra väljer lekfulla neon- och coola toner samt kraftiga ormskinnsstrukturer.

Håll utkik efter att dessa samarbetssparker faller under sommaren 2022.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Travis Scott Cactus Jack x Dior Bilder

Travis Scott Dior
Travis Scott Dior
Travis Scott Dior
Travis Scott Dior
Travis Scott Dior
Travis Scott Dior
Travis Scott Dior
Travis Scott Dior
Travis Scott Dior
Bilder från @_thibo
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen