Travis Scott x Nike Air Max 1 “Baroque Brown” – Nya Bilder

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Medan Travis Scott arbetar på sitt efterlängtade ”Utopia” -album har han funnit tid att fortsätta cementera sig som en av de mest inflytelserika medarbetarna under listan över NIKE, Inc. Inför semesterperioden har La Flame upptäckts i sin kommande Nike Air Max 1 ”Baroque Brown”.

Satsar på att falla i fem färger som sträcker sig från ”Saturn Gold” till ”Gray Haze”, Scotts andra Air Max-samarbete har dykt upp till fots i en bekant “Barock brun”. Paret upprätthåller en bakåtriktad lateral swoosh och har en mängd modifieringar från Tinker Hatfields ursprungliga design – nämligen det FlyEase-påminnande snörningssystemet som syns från mittfot till mittfot. Traditionellt märke ”NIKE AIR” ersätts med en röd triangulär flik med ”CACTUS JACK” -text i en halvfryst gul.

Mellansulskomponenter matchar krämfärgen som tar över den skenbart mesh-basen, medan våffelmönstrade slitbanor njuter av den titanbruna som visas i segment över den övre. Slutligen spelar ”Vete” -paneler vid kvartsfoten, mitten av foten och hälen ytterligare in i jordtonerna som har dominerat Houston-infödda NIKE, Inc.-samarbeten och föreställer sig Air Max 1: s ritning med tanke på dess form och rapportering.

Ta en närmare titt på Travis Scotts Nike Air Max 1 ”Baroque Brown” här nedan och förvänta dig mer information när november kommer närmare.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Travis Scott x Nike Air Max 1 “Baroque Brown” Bilder

Travis Scott x Nike Air Max 1 Baroque Brown
Travis Scott x Nike Air Max 1 Baroque Brown
Travis Scott x Nike Air Max 1 Baroque Brown
Bild från @@future@pyleaks@gianlucaciullini via @ovrnundr.io
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen