Travis Scott x Nike Air Max 1 ”Cactus Jack” – Bästa Bilderna Hittills

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Travis Scotts Nike och Jordan Brand-samarbeten är en oändlig karusell av hype, och även om Scotts senaste Swoosh-samarbete – en fem-pack Air Max 1s – inte kommer att släppas förrän semester 2021 har det redan väckt ett enormt intresse. Nu har vi fått vår första grundliga titt på en av Scotts fem Air Max 1-stilar, och vid första inspektionen är det säkert att säga att designspråket Cactus Jack x Nike är starkt som någonsin.

Scotts Air Max 1 är centrerad kring en signatur superstor bakåt Swoosh på mittfoten, ett viktigt Cactus Jack-motiv som här görs upp i ett solbrunt ormskinn-liknande material. Överlägg av brunt och vete mocka sitter ovanpå en robust nätbotten och vidderna mellan dem sträcks av trefärgade nylon mittfot och hälremmar. Krage verkar vara bantade, medan röda skosnören och ett rött vimpelstil Cactus Jack-märke på hälen ger känsla. Nedifrån avslutas utseendet med en tvåfärgsbrun och brun mellansula med en ogenomskinlig solbrun Air Max-dämpningsenhet som sitter ovanför bruna yttersulor.

Ett officiellt släppdatum och prisuppgifter har ännu inte bekräftats, men leta efter Travis Scott x Nike Air Max 1 i ”Barock brun / citrondroppe”, ”Off Noir / Cave Stone”, ”Saturn Gold / Tea Tree Mist,” ”Grey Haze / Light Silver” och “Wheat / Lemon Drop” kommer någon gång under semestern.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Travis Scott x Nike Air Max 1 ”Cactus Jack” Bilder

Travis Scott x Nike Air Max 1 Cactus Jack
Bild från @travisscott
Travis Scott x Nike Air Max 1 Cactus Jack
Travis Scott x Nike Air Max 1 Cactus Jack
Bild från @spicychickenwings
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen