Travis Scott x Nike Air Trainer 1 SP Release Surface – Rumours

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Travis Scotts imponerande samarbetsresultat får bara ytterligare fart i denna högsäsong och våren som följer. Efter sin kommande serie Air Max 1 kommer La Flame att erbjuda två olika droppar av sin Air Trainer 1 SP.

Som ryktet säger kan vi förvänta oss tre iterationer att landa under de kommande månaderna. Den första, som beror på en semester ankomst, sportar en levande färg som liknar ACG. Ljusa, ”Light Sienna” accenter klär Swoosh, öljetter och ”Cactus Jack” -märken som är präglade på hälen. På andra ställen använder konstruktionen ett förstklassigt mockamaterial, dess överlägg klädda i ”koriander” medan basen och tungan väljer en mer färgstark ”Ashen Slate”.

Som jämförelse är de två alternativen som förväntas för våren 2022 mycket mer dämpade. Var och en föredrar att ta fel på enkelhetens sida och klä många av dess armaturer i grå nyanser från ljus till mörkt. Och även om man kanske har en touch av ”Honeydew”, överskuggas det till stor del av den tristiga estetiken som omger.

Se nedan för mock-ups av hela trion och sitt tätt när de kommer att landa under sina respektive säsonger till en prislapp på $ 140 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Travis Scott x Nike Air Trainer 1 SP Mockup Bilder

Travis Scott x Nike Air Trainer 1 SP
Travis Scott x Nike Air Trainer 1 SP
Bilder från @pyleaks
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen