UNDEFEATED och Nike fortsätter ”Dunk vs AF-1” -paketet med nytt ”5 On It” -erbjudande

0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

UNDEFEATED och Nike är tillbaka med den andra delen av sina ”Dunk vs AF-1” -erbjudanden: en Dunk Low och en Air Force 1 Low kallad ”5 On It.” Där den första versionen från kollektionen ”Dunk vs AF-1” fokuserade på att vända befintliga färgscheman mellan Dunk och Air Force 1, erbjuder ”5 On It” en annan inspiration-nämligen materialreferenser från slutet av 90-talet och tidigt 00 -talet, en period som många såg som en sneakerhead som ”Golden era” för Nike Sportswear.

Kollektionens ”5 On It” -namn är ganska bokstavligt, eftersom det nickar till antalet material som används på varje sko. UNDEFEATEDs designers fick i uppgift att använda fyra materialreferenser från slutet av 90 -talet och början av 00 -talet, och bad också om att lägga till ett jokertecken ”exotiskt material” för att avsluta utseendet. På Dunk Low resulterade detta uppdrag i en lila och blå sammansättning med en vit Swoosh, vit Five Strike -träff, gulnad mellansula och lila yttersula. Material som använts inkluderar fullkornigt läder, duk, nubuck, hårig mocka och signatur ormskinn, som pryder stänkskärmen och ögonbryn.

På Air Force 1 Low tolkades utmaningen med en vit och grå ovandel, förstärkt av levande poppar av rött och blått som sitter ovanpå en vit mellansula och en krämig yttersula. Läder, mocka, nubuck och duk är alla närvarande och redovisade, med ormskinn som återigen används som det ”exotiska materialet” på den röda fliken Swoosh och blå häl.

Leta efter UNDEFEATED x Nike Air Force 1 Low och Dunk Low “5 On It” för att släppas via UNDEFEATED webbutik den 6 augusti. Detaljpriserna har ännu inte offentliggjorts.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

UNDEFEATED x Nike “5 On It” Bilder

UNDEFEATED Nike 5 On It
UNDEFEATED Nike 5 On It
Bilder från @Undefeated
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen