UNDEFEATED och Nike lägger till ett Croc Skin Air Force 1 i ”Dunk vs AF1” -paketet

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

UNDEFEATED förbereder sig för en händelserik samarbetssommar med sitt ”Dunk vs AF1” -paket, erbjudanden som vänder färgerna på James Bond och Eddie Cruz-helmed-varumärkets tidigare Air Force 1 och Dunk-samarbeten på den andra silhuetten. Nu har en ny del av kollektionen avslöjats: en Air Force 1 Low med krokodil.

Den här lyxiga Air Force 1 blandar kungsblått croc-läder och korthår senapsgul mocka på sin övre del – det förra materialet används på stänkskyddet, ögonblocket och hälen, medan det senare pryder toboxen. Det finns ett slags yin och yang på varje skos mittfot: den laterala mittfoten har en vit läderswoosh och gul mocka-kvartspanel, medan den mediala mittfoten väljer gula mockaswooshes och vita kvartspaneler.

Utseendet sammanfogas av vita hälflikar med blå Nike Sportswear-märkning och blå exponerade skumtungor prydda med UNDEFEATEDs signatur Five Strike-träff i vitt. Ytterligare en vit Five Strike-grafik är broderad på sidohälen och gula innersulor erbjuder en ”Dunk vs. AF1” -grafik. Avsiktligt gulnade mellansulor rundar av saker.

Ett officiellt släppdatum och prisinformation för detta UNDEFEATED x Nike Air Force 1 Low ”Dunk vs. AF1” har ännu inte meddelats, men det kommer sannolikt att komma med resten av förpackningen senare i sommar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

UNDEFEATED x Nike Air Force 1 ”Dunk vs AF1” Bilder

UNDEFEATED x Nike Air Force 1 Dunk vs AF1
UNDEFEATED x Nike Air Force 1 Dunk vs AF1
UNDEFEATED x Nike Air Force 1 Dunk vs AF1
UNDEFEATED x Nike Air Force 1 Dunk vs AF1
Bild från @RepGod888
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen