Första glimt av UNDEFEATEDs Nike Air Force 1 Low ”Ballistic” -samarbete

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Samarbeten i massor har dykt upp mellan UNDEFEATED och Nike i vår, och efter att ha visat upp sin snakeskin-täckta Dunk Low-smink verkar de två parterna också öka sitt förestående ”Dunk vs AF1” -paket med en Air Force 1 låg ”ballistic” del. Denna speciella smink påverkas starkt av gatukläderens vänner och familj Dunk High collab som ursprungligen dök upp 2003 för att fira invigningen av UNDEFEATEDs andra butik. Nio år senare släpptes ett tvåkantigt ballistiskt Dunk High och Nike Hyperdunk-paket som också inspirerades av den här första musen till allmänheten.

Västkustens varumärkes signaturpalett av olivgrön och svart kommer fram i fronten på dessa AF1. Den förstnämnda är ansvarig för att utrusta de ballistiska tåboxarna och kvartspanelerna, liksom de smöriga mockaskikt som följer med. Skosnören, Swooshes, innerfoder och de fem strejkelogotyperna som är planterade på tungflikarna och sidoklackarna är alla klädda i stark svart. När vi flyttar ner är mellansulorna förberedda med ett benvitt färgjobb för att ge ett något åldrat utseende och kommer tillsammans med vanlig svart trampning.

Det finns inget officiellt ord om när dessa kommer att träffa hyllorna ännu, men du kan troligen hitta dem att falla under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

UNDEFEATED x Nike Air Force 1 Low ”Ballistic” Bilder

UNDEFEATED x Nike Air Force 1 Low "Ballistic"
UNDEFEATED x Nike Air Force 1 Low "Ballistic"
Bild från @magic_tarantino

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen