UNDEFEATED och Nike officiella lanserings information för ”Dunk Vs. AF-1” -paketet

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

UNDEFEATED och Nike har officiellt avslöjat släppdetaljer för den första delen av det efterlängtade paketet ”Dunk vs. AF-1”. Med UNDEFEATEDs mest anmärkningsvärda Dunk- och Air Force 1-samarbete på motsatt silhuett är samlingen en historisk hyllning och en ”vad händer om” allt i ett.

Visad i en kort uppsättning teaserbilder med Eric Koston och Aleali May är “Dunk Vs. AF-1 ”-pakets inledande duo av stilar: en Air Force 1 Low“ Ballistic ”och en Dunk Low“ On Your Feet Kid. ” Det oliv- och svarta ”ballistiska” färgschemat debuterade först på vänner och familj bara Dunk High 2003, därefter, nio år senare 2012, dök upp igen vid allmänna utgåva av Dunk High och Hyperdunk i ”Bring Back 2003” -paketet . Detta markerar sin första omgång på flygvapnet 1. ”On Your Feet Kid” är en brun och gul palett med hundmjölsmönster som lånades från en 2006 Air Force 1 InsideOut och har aldrig tidigare dykt upp på en Dunk.

UNDEFEATED x Nike Air Force 1 “Ballistic” och Dunk Low “On Your Feet Kid” kommer båda att släppas den 18 juni via UNDEFEATEDs webbshop och fysiska detaljhandelskanaler. Andra ”Dunk vs. AF-1” -färgvägar har retats de senaste veckorna och kommer troligen att komma i hyllor senare i sommar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

UNDEFEATED x Nike ”Dunk Vs. AF-1” Bilder

UNDEFEATED Nike Dunk Vs. AF-1
UNDEFEATED Nike Dunk Vs. AF-1
UNDEFEATED Nike Dunk Vs. AF-1
UNDEFEATED Nike Dunk Vs. AF-1
Bild från @undefeated
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen