UNDERCOVER x Nike Air Force 1 Inspirerad av ACG Air Revaderchi

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Nya nyheter om att Virgil Abloh’s Off-White har trollat ​​fram 21 par av Louis Vuitton x Nike Air Force 1, Jun Takahashis UNDERCOVER har presenterat en trio av intag av Bruce Kilgores ikoniska design som en del av våren / sommaren 2022-kollektionen.

Jämfört med Ablohs förslag, förlåter den japanska formgivarens verk allt livligt gult, grönt och rött till förmån för en övervägande gråskala palett. Minst en all-over används, men det görs i en anspråkslös uppsättning toner. Det som är mest iögonfallande med UNDERCOVERs Air Force 1 Low-trio är den uppsättning tekniska modifieringar som tillämpas på silhuetten. Snabbt blickar Nike Sportswear-klassikern inte långt från sin standardbyggnad, men närmare granskning avslöjar en TPU-sele runt hälen.

Dessutom har en Nike Air Huarache-påminnande inner-bootie lagts till i mixen; neoprenkomponenten är mest synlig på ett silver- och svartpar, som också har en prickig mellansula. Varje stil är stämplad med det japanska varumärkets understrukna ”U” -logotyp vid hälen. Tillsammans levererar Takahashis uppdateringar uppenbarligen en säkrare passform, samtidigt som de driver en nästan 40 år gammal design till de närmaste 40 åren.

Njut av bilder av UNDERCOVER x Air Force 1-kollektionen nedan och förvänta dig att Nike SNKRS släpper detaljer när första halvan av 2022 börjar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

UNDERCOVER x Nike Air Force 1 Bilder

UNDERCOVER x Nike Air Force 1
UNDERCOVER x Nike Air Force 1
UNDERCOVER x Nike Air Force 1
Bilder från @FASHIONSNAP
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen