UNDERCOVER x Sacai x Nike LDWaffle Pack 2021 Lanserar Snart

0 0
Read Time:52 Second

Retat under hela året och bekräftat i mitten av augusti, har UNDERCOVERs sacai x Nike LDWaffle-samarbeten nyligen dykt upp i officiella produktbilder inför en lansering den 29 oktober i Asien.

I likhet med Nike Daybreak-släppen från 2019, hyllar UNDERCOVERs kommande erbjudanden bland annat livfulla ”Bright Citron” och ”University Red”. Strukturellt sett avviker inte var och en av de tre kommande stilarna från Chitose Abes ursprungliga design för det moderniserade Nike Running-förslaget, men Jun Takahashi lägger till sin stora etiketts namn på den skiktade tungetiketten och den utskjutande hälklämman. Nylon, läder och hårig mocka avrundar varje arrangemang i mörkare toner, med det lurviga tyget som gynnar en ”mörkgrå” estetik över de flesta alternativen. Slutligen väljer den staplade mellansulan en ”färglös” makeup som gör att de ovannämnda detaljerna kan njuta av rampljuset.

Njut av officiella bilder på alla tre paren här nedan och förutse en nedgång av Nike SNKRS från staten efter den 29 oktober.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

UNDERCOVER x Sacai x Nike LDWaffle Pack Bilder

UNDERCOVER x Sacai x Nike LDWaffle Pack
UNDERCOVER x Sacai x Nike LDWaffle Pack
UNDERCOVER x Sacai x Nike LDWaffle Pack
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen