UNDERCOVER x Nike Dunk High ”UBA” 2021 – En Tidig Titt

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

En lavin av Dunks som faller under Nikes samarbets- och GR-kategorier kommer att lanseras för allmänheten under resten av 2021, och ett av de projekt som ingår i årets utrullning är UNDERCOVER Nike Dunk High ”UBA” kapsel. Officiell release-information har ännu inte tillkännagivits, men vi får en tidig glimt av kollektionens svarta och röda smink.

För den senaste versionen av silhuetten 1985 tolkar Jun Takahashi sin överdel med en något högre krage och långsträckt tunga. Släta svarta läder utgör Swooshes och överläggen medan en Bulls-esque röd injiceras i de tumlade läderhalsbanden, kvartspanelerna och tåboxarna. Rena vita accenter tas också in ovanpå snören, medmärkta tungflikar och UBA-utsmyckningar – kort för UNDERCOVER Basketball Association – som klamrar sig fast vid de nedre laterala klackarna. Dessutom trycks mer UNDERCOVER-märke på medialpanelerna mot nedre delen av baksidan. Mellansulor – som har förstärkts i storlek – kommer målade med starka vita bakgrunder och svarta fläckprydnader framifrån och bak.

Kolla in en första titt på paret här ovan och förvänta dig att dessa troligen släpps på marknaden under senare hälften av 2021.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

UNDERCOVER x Nike Dunk High ”UBA” Bilder

UNDERCOVER x Nike Dunk High UBA
UNDERCOVER x Nike Dunk High UBA
Bilder från @leaked.sneaks
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen