Union LA x Air Jordan 4 ”Desert Moss” – En första titt

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Union LA firar sitt 30-årsjubileum 2021, och Chris Gibbs-hjälmdräkten har utnyttjat några av sina största samarbetspartners för att hjälpa till med festligheterna. Ingen har dock gjort mer buller än Jordan Brand, och efter att en första Union LA x Air Jordan 4 avslöjades i april tittar vi nu på ett andra samarbete: Union LA x Air Jordan 4 ”Desert Moss.”

Tack vare den unika materialkonstruktionen och den oexemplerade, sömda tungan har Union LA: s Air Jordan 4 alltid fått en hälsosam mängd intresse och konversation. ”Desert Moss” kommer säkert att främja detta etos, eftersom det är lätt Unionens mest vildfärgade AJ4 hittills. Den eponymous ”Desert Moss” nyans, en rik gul, används på mockaskydd och ögonskydd. Det kontrasteras snabbt av ”Dark Iris” -tåboxar, fjärdedelar och krage.

Kvartalspanelen fungerar som bas för några av skoens mest intressanta detaljer, nämligen vit mittfotsnät och fyllda ”vingar”, gjorda i genomskinlig plast. ”Turquoise Blue” introduceras i mixen på de nedre öglorna, tungan och klackarna. På den sista av dessa delar är den utrustad med en lila Nike Air-hit för klassisk stil.

Avrundande utseende är den ovan nämnda nedfällda tungan i sig, gjord upp i en naturlig ton för att matcha mellansulorna. Aqua Air Max-enheter, två uppsättningar med fläckiga spetsar och en duo med unika hängmärken – varav en återanvänder Union LA: s OG-logotyp – lägger till ett stänk av skoavslutande känsla.

Eftersom Union LA x Air Jordan 4 ”Desert Moss” avslöjades av ett Twitter-inlägg från någon som verkar arbeta i ett Nike, Inc.-lager, har ett officiellt släppdatum eller prisinformation ännu inte avslöjats. Union LA x Air Jordan 4 ”Desert Moss” kommer dock sannolikt att slå återförsäljare i sommar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Union LA x Air Jordan 4 ”Desert Moss” Bilder

Union LA x Air Jordan 4 Desert Moss
Union LA x Air Jordan 4 "Desert Moss"
Union LA x Air Jordan 4 "Desert Moss"
Union LA x Air Jordan 4 "Desert Moss"
Union LA x Air Jordan 4 "Desert Moss"
Bild från @zsneakerheadz 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen