Union LA presenterar officiellt sin Air Jordan 4 ”Tent and Trail” Kollektion

0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

När det gäller samarbeten med Jordan Brand och återförsäljarskor kan man argumentera för att få gör så mycket buller som de projekt som genomförs med Union LA. I firandet av sitt 30-årsjubileum samarbetar den Los Angeles-baserade enheten som styrs av streetwear-veteranen Chris Gibbs återigen med Jumpman-familjen för en ny Air Jordan 4-samling med titeln ”Tent och Trail som den precis officiellt har presenterat.

Tillbaka på 80- och början av 90-talet var utomhuskläder och -utrustning stiltrend allestädes bland stadsbarn, och det är denna känslighet som fungerar som inspiration för denna nyaste kapsel. Den tvådelade monteringen var utformad för att återspegla färgerna och materialen som används på vandringskängor, bubbelgåsjackor och campingryggsäckar från denna tid. Först på listan är Air Jordan 4 ”Desert Moss” -utbudet, som förenar en rik gul nyans som läggs på mockaskydd och ögonskydd med kontrasterande ”Dark Iris” -kvarter, krage och tåboxar. Träffar av ”Turquoise Blue” ser också ut på de nedre öglorna och hälräknaren som är värd för det mer gynnade Nike Air-märket.

Dess frigöringssyskon – sminken ”Taupe Haze” anländer avrättad med mockaskikt som är uppringda till sin titulära nyans medan ”Roma Green” -acenter släpper ut på framfotens ögon och klackar. ”Blue Fury” accenter följer efter och släpper ut på inredningen och utsatta Air Jordan-banners på tungorna.

Båda alternativen är planerade att släppas i juni, ”Desert Moss” -delen kommer att lanseras genom Union och medan sminken ”Taupe Haze” kommer att falla som en exklusiv union.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Union LA x Air Jordan 4 ”Taupe Haze” & ”Desert Moss” Bilder

Union LA x Air Jordan 4 Taupe Haze & Desert Moss
Union LA x Air Jordan 4 Taupe Haze & Desert Moss
Union LA x Air Jordan 4 Taupe Haze & Desert Moss
Bild från @UnionLa
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen