Union LA x Air Jordan 4 Lansering för deras 30-årsjubileum

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Union LA firar sitt 30-årsjubileum med ett brett sortiment av samarbetsprodukter, och en av Chris Gibbs-helmed-outfitens största samskapade ansträngningar har kommit fram: en ny Air Jordan 4. Uppföljning av en 2020-kapsel med Jordan Brand – som bestod av två Air Jordan 4s, en Zoom 92 och en Delta Mid plus-kläder – den här nya sneakersen retades ursprungligen av Union LA i mars, men vi har nu en fullständig första look.

Överdelar är täckta av sandbruna nyanser medan mellansulor får en segleton. Hybridmaterialbyggnaden blandar tjocka, plyscha mockor och slitstarka textilier, den förra en nick till Birkenstock-sandaler medan den senare erkänner 80-talets basket sparkar. Pops of vibrance tillhandahålls av ljusgröna och himmelblå detaljer på de nedre öglorna, kragen, tungan och Nike Air-utrustad hälflik.

Precis som tidigare Union LA x Air Jordan 4-samarbeten har detta par en nedfälld tunga för en nick till hur Chris Gibbs gillade att bära sina AJ4s som ungdom. Denna tunga kan vikas ut med lite hjälp från en sömrivare om bäraren så väljer, vilket möjliggör ett mer klassiskt utseende. Signaturens mittfot ”vingar” är gjorda av genomskinlig plast och sitter ovanför nät av segelnät, medan små gula Union LA-taggar är fästa på sidokvarteret.

Normalt kommer Air Jordan 4 med en Nike Air-tagg, men här är den utrustad med en speciell 30-årsjubileumsunion som efterliknar skoens gröna och blå accenter. Blue Air-enheter i hälen och streck av blå och gul detalj på yttersulan avrundar utseendet.

I skrivande stund har ett officiellt släppdatum eller prisinformation för denna Union LA x Air Jordan 4 ännu inte meddelats. Det kommer dock troligen att komma någon gång i sommar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Union LA x Air Jordan 4 “30th Anniversary” Bilder

Union x Air Jordan 4 “30th Anniversary”
Union x Air Jordan 4 “30th Anniversary”
Union x Air Jordan 4 “30th Anniversary”
Union x Air Jordan 4 “30th Anniversary”
Union x Air Jordan 4 “30th Anniversary”
Bild från @RepGod888
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen