Vans avslöjar färgglada skor och klädkollektion för Pride Månad 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Pride Month 2021 är runt hörnet, och Vans kommer i festlig anda tidigt genom att tillkännage en speciell Pride-samling av skor och kläder – plus en donation på $ 200K USD fördelad på fyra LGBTQ + -organisationer. Centrerat kring en ”anda av kreativt självuttryck” tolkar produktutbudet Vans klassiska rutmönster i en myriad av färgglada mode, allt från upprepade utskrifter till lapptäcksmaterial.

Skodonalternativ inkluderar klassiska silhuetter som Slip-On, Era, Sk8-Mid och plattforms Old Skool plus nyare modeller som UltraRange EXO. Alla fyra av dessa par tolkar samlingens etos på ett unikt sätt och anländer i flera sminkar som förstorat schackbrädetryck med varje kvadrat täckt i ett upprepande tryck som replikerar en av bokstäverna i LGBTQ +, en blandning av lapptäcke av Pride-färgade läder och stämplar och mycket mer. Det finns också speciella kläder som T-shirts och shorts.

”När jag var yngre var jag så rädd att slå samman mitt queer-liv och mitt skateliv”, säger skateboarder och kampanjfotograf Samuel McGuire. ”Att se de två krascha in i varandra på ett så vackert och organiskt sätt är coolt.” Förutom kollektionen av skor och kläder donerar Vans också 200 000 USD till en kvartett av LGBTQ + -fokuserade organisationer: Vans America’s donation kommer att delas mellan GLSEN och Casa 1, Vans Europes donation går till Where Love is Illegal och Vans Asia- Pacifics donation går till Tokyo Rainbow Pride.

Vans Pride Month 2021-kollektion finns nu på Vans webbutik. En stolthetscentrerad Vault by Vans-samling kommer också att släppas den 24 maj.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Vans Price Month 2021 Bilder

Vans Price Month 2021
Vans Price Month 2021
Vans Price Month 2021
Vans Price Month 2021
Vans Price Month 2021
Bild från @Vans
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen