Vault By Vans x Bedwin & THE Heartbreakers Samarbete 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Vault by Vans och BEDWIN & THE HEARTBREAKERS kommer att släppas senare denna månad och ger fans en förhandsvisning av deras kommande samarbete. Samlingen av Authentic LX, Old Skool LX och kläder blandar Vault av Vans västkuströtter med Tokyo gatukultur som informerar BEDWINs ikoniska mönster.

Inspirationen från traditionella amerikanska herrkläder från 80- och 90-talet drar ett djärvt paisley-tryck över hela kollektionen. Med sneakers, T-shirts, huvtröjor och hinkhattar, innehåller varje bit fragment av USA-tillverkade bandanas. Samarbetets paisley-mönster är nyckeln till varumärket BEDWIN & THE HEARTBREAKERS, som grundades av Masafumi “Bebetan” Watanabe i Tokyo 2004. Andra funktioner i denna kollektion inkluderar kontrasterande färger, som det röda bandet på botten av skon, och kombinationen av felaktiga paisleybananer på oväntade sätt.

Både Vault by Vans och BEDWIN & THE HEARTBREAKERS har ett engagemang för detaljer i sina skapelser, som kommer att tilltala fans av det japanska streetwear-märket och Cali-skormärket. Konstruerade av arvstextil, med användning av USA-tillverkade bananer skurna i olika sömmar, kommer inga två par sneakers att vara desamma. Håll dig uppdaterad för mer information om Vault by Vans x BEDWIN & THE HEARTBREAKERS-kollektionen innan den släpps den 24 juli på utvalda Vault-återförsäljare. För att hitta en butik, gå till varumärkets webbplats.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Vault By Vans x Bedwin & THE Heartbreakers Bilder

Vault By Vans x Bedwin & THE Heartbreakers
Vault By Vans x Bedwin & THE Heartbreakers
Vault By Vans x Bedwin & THE Heartbreakers
Vault By Vans x Bedwin & THE Heartbreakers
Bilder från @Vans

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen