yu-gi-oh-adidas-adi2000-yami-yugi - Sneakersanalys.se

Yu-Gi-Oh! x Adidas ADI2000 Smarabete Yami Yugi-Inspired

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Den berömda Yu-Gi-Oh! animerade serier berättade fick sin kraft från sin förmåga att ta sina tittare in i en värld av mäktiga, mytiska monster och deras skickliga duellmästare. Förra året förevigade Adidas sina olika karaktärer genom en skokapsel, och nu har de precis meddelat sitt senaste tillskott i familjen: en Adi2000 inspirerad av Yami Yugi.

Det trollbindande erbjudandet är fyllt med slående detaljer som refererar till huvudpersonens uppkomst. En majoritet av dess övre byggnad kommer med premium slätt läder som är färgat i svart. Ränderna har konstruerats med guldpläterade formar och har spetsiga ikoner inuti som troligen representerar hans vilda frisyr. Ögonikonen som syns på Yugi’s Millennium Puzzle är präglad på halsen medan tungorna delar upp sitt varumärke mellan tonala ”Time to Duel” på höger sko och ”King of Games” till vänster. Dessutom är sparkarna inrymda i en speciell skokartong som har gyllene, showinspirerat varumärke med Millennium Item spetsjuveler, Exodia hangtags och ett Dark Magician-kort i begränsad upplaga.

Du kan hitta dessa som släpps den 26 januari via Adidas CONFIRMED och utvalda återförsäljare för $120 USD ~ 1449kr.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Adidas

Yu-Gi-Oh! x Adidas ADI2000 ”Yami Yugi” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen