Adidas Stan Smith lansering med Stan Smiths ansikte – 2021

0 0
Read Time:54 Second

Oavsett om din vardagliga vita sneaker är adidas Stan Smith eller inte, är det svårt att förneka effekten av tennissko. Medan paret ofta känns igen för sina OG Fairway Green-accenter och Stan Smiths porträtt på hälfliken, förskjuter adidas lekfullt bilden av tennisspelarens ansikte för ett nytt erbjudande.

Paret börjar med en välbekant slät, vit bas som är tillverkad av Primegreen – varumärkets miljövänliga alternativ till läder. Dess hållbarhetsinsatser omfamnas ytterligare av innersulorna, som är täckta av en korkstruktur, följt av Primegreen-märket tryckt ovanpå. Istället för de signaturgröna accenterna pryder det nya arrangemanget en svart hälflik och svarta logotyper på tungan. Men den avgörande detaljen är den tomma ramen på tungetiketten, vilket är karaktäristiskt ogiltigt för Stan Smiths ansikte. Hans porträtt är istället tryckt på baksidan av sidosidan och avslutar den minimalistiska men roliga designen.

Paret kommer att finnas tillgängligt hos utvalda återförsäljare som den europeiska återförsäljaren Asphaltgold den 25 mars. adidas fans någon annanstans måste hålla koll på en adidas.com-nedgång.

Läs mer om modellen Adidas Stan Smiths här.

Adidas Stan Smiths bilder

Adidas Stan Smith
Adidas Stan Smith
Adidas Stan Smith
Bild av @Adidas
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen