Adidas Superstar Superearth 2 i svartfärg – Sean Wotherspoon

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Sean Wotherspoon har upprepade gånger visat att han förstår produkten. Med sitt adidas-partnerskap har Virginia-infödingen inte missat ett slag, allt medan han kämpade för att rädda den planet han för närvarande ockuperar. Även om det ursprungligen skulle lanseras exklusivt i Kina, kommer Superstar SUPEREARTHs svarta färgväg nu att släppas globalt.

I likhet med Sean Wotherspoons arbete med andra märken före de tre ränder, hänför sig det kommande paret till ett sortiment av färger. Ansökan är dock mer ”slumpmässig” än vid tidigare samarbeten med tanke på att broderi på profilerna dinglar bortom skos kropp. Vissa samlare av den ursprungliga ”SUPEREARTH” -utgåvan har tagit sig till sociala medier för att visa hur de har trimmat de lösa trådarna, men Round Two-ägaren har offentligt omfamnat skal-tåns ”ofullkomliga” estetik. Djurfria material deltar i benvita, gröna och ljusblå nyanser, men sidoväggar skryter med den största förändringen från Wotherspoons inledande Superstar: svartpaneler. Lekfulla ”SUPEREARTH” -fästen på snören ger mer färgstark känsla till adidas Originals-ikonen.

Njut av bilderna på skorna nedan och förvänta dig en adidas.com-lansering runt 22 april (Earth Day). Läs mer om modellen Adidas Superstar.

Adidas Superstar Superearth ”Black” bilder

Adidas Superstar SUPEREARTH
Adidas Superstar SUPEREARTH
Adidas Superstar SUPEREARTH
Bild av @Sean_wotherspoon

Butiker

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen