Adidas Superstar

0 0
Read Time:2 Minute, 23 Second

Adidas Superstar är stiliga, snygga och bekväma vandringsskor till ett överkomligt pris. Legendariska skomodellen Superstar är den perfekta skon för kombinationen av mode och funktion. Den ikoniska har varit populär i marknaden i över femtio år och är än idag en av de mest sålda sneakersen på marknaden. Detta med anledning till att de är super bekväma, snygga och lätta att bära.

En bild på klassiska Adidas Superstar
Foto: goat.com

Adidas Superstar design och utseende

Adidas Superstar har en tidlös design och du kan enkelt matcha den med de flesta kläder. Den har en unik skalhuvuddesign och en överdel i belagt skinn. Sicksack tre ränder och fiskbenssula är andra hörnstenar i Adidas Superstar. Förutom komfort är färgvalet också mycket brett. Du hittar många färgglada Adidas Superstar för både män och kvinnor. Några exempel på olika färgkombinationer är; svartvita, rosa guld, hel svart.

Adidas Arizona x Superstar 'Green Tea With Ginseng And Honey'
Foto: goat.com
Adidas Prada x Superstar 'Core Black'
Foto: goat.com
Adidas A Bathing Ape x Superstar 'Super Ape Star'
Foto: goat.com
Adidas Superstar 'Core Black White'
Foto: goat.com

Ett vanligt förekommande problem i dagens samhälle är att skapa en outfit som passar de skorna man äger. Många människor lägger en hel del tid på att försöka matcha färger eller detaljer på byxor eller tröjor. Detta kan vara fruktansvärt jobbigt för den mode intresserade personen. Dock kan jag personligen säga att dessa besvär har en lösning, vilket är att skaffa sig ett par fräscha sneakers som dessa. För det som är gemensamt för alla dessa modeller är att det är enkelt att matcha sin outfit med dessa skor. Oavsett vad man har tänkt att bära på sig, så har denna sneaker alltid en perfektion, som får outfiten att se komplett ut.

Hur är komforten och hållbarheten på Adidas Superstar?

Adidas Superstars är en av de mest bekväma skorna på marknaden och personligen anser jag att de är det mest bekväma Aidas skorna jag någonsin har använt. Den har bra dämpningsegenskaper och gör skorna extremt bekväma, den låga strukturen ger extra komfort till fotleden.

En bild över en person som bär Adidas skor av modellen Superstar i färgkombinationen svart och vit
Foto: goat.com

Adidas Superstar har fullkornigt läder med tygfoder. Gummihylsan ger den ikoniska superstjärnan extra hållbarhet och flexibilitet. Därför är det mer hållbart än andra konkurrenter. Personligen bär jag Adidas Superstar dagligen. Detta oavsett regn, kyla eller värme. De funkar oavsett vilket väderförhållande det är. Dessa skor använder jag därav nästan hela året utan att ha någon som helst problem. De är de mest bekväma skorna jag någonsin har sett. Den intensiva användningen av skon kan dock leda till att vissa delar lossnar och blir outhärdliga, men det kan anses var en självklarhet efter så pass mycket användning.

Fördelar

  • Hållbar
  • Ikonisk
  • Passar till de mesta klädkombinationer
  • Luftig (fötterna andas)
  • Lätta och bekväma
  • Delvis vattentålig

Nackdelar

  • Kan expandera och bli stor efter ett tag
  • Vik märken kan förekomma
  • Vita gummidelar kan bli gula med tiden

Butiker

Liknande sneakers

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Adidas Superstar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen