Adidas Parley x 4D Run 1.0 LTD 'White Iridescent'

Adidas 4D Run 1.0 Performance

0 0
Read Time:2 Minute, 55 Second

Adidas 4d Run1.0 är en vardaglig sneaker/löparsko, som är skapad med en mellansula baserad på 3D-tryckt elastomera polyuretan, vilket skapats med hjälp av ett samarbeta mellan Adidas och Carbon, som är ett teknikföretag i Silicon Valley. I jämförelse med lanseringen år 2017, har Adidas lyckats sänka kostnaderna för skorna, samt med lanseringen av Adidas 4D Run 1.0 lyckats dra ner priserna för konsumenterna.

Adidas Parley x 4D Run 1.0 LTD 'White Iridescent'
Foto: Goat.com
Adidas 4D Run 1.0 'Signal Coral'
Foto: Goat.com

Material

På den övre delen av sneaker finns ett dubbelskiktigt nät, vilket bidrar användarna med en genomsnittlig andningsförmåga under träningspassen. För att skapa komfort har Adidas valt att använda massvis med vaddering, vilket framförallt förekommer vid hälen av skon. Utöver detta har tungan av skon anpassats för vara i perfekt tjocklek, som varken är för tunn eller tjock. För att öka hållbarheten har även ett säkringsöverlägg applicerats över spetsöglor, logotyp, samt övriga strukturer. Beroende på färgval finns det även 3M- beröringar tillämpats på denna modell. Prismässigt är det svårt att säga att materialet som använts är prisvärt. Detta betyder dock inte att materialet är uselt, snarare tvärtom vad gäller bekvämhet och design.

Adidas 4D Run 1.0 'Signal Coral'
Foto: Goat.com
Adidas 4D Run 1.0 'Signal Coral'
Foto: Goat.com

Passform

Passformen på sneakern kan i huvudsakligen sägas vara anpassad för daglig löpning. Utseende mässigt kan 4D Run 1.0 anses vara en aning kortare än löparskorna Ultraboost 20 och Ultraboost 20. Storleksmässigt är Adidas 4D Run 1.0 väldigt flexibel, därmed behöver du inte gå upp i storlek när du väl beställer dessa skor. Detta gäller även för personer med bredare fötter. Anledningen till detta är den flexibiliteten, samt den goda bredden på skon. För övrigt är det även värt att notera att ovandelen på skon har en komfortabel passform, vilket gör det möjligt att använda sneakern dagligen till exempelvis jobbet.

Utöver detta kan den även användas till dagliga löpningspass, till gymmet och lyfta vikter, samt till cross träningen. Sneakern är därav multifunktionell och samtidigt tilltalande snygg, vilket drar till sig många ögon i omgivningen. I helhet är 4D Run 1.0 därav väldigt komfortabel för den som önskar ett par stilistiska och sköna sneakers.

Stöd och fäste

Yttersulan av 4D Run 1.0 är glittermönstrad, vilket matchar resterande delar av skon och framförallt mellansulans utseende. Förutom utseenden har yttersulan även bra förmåga att fästa på både asfalt och trottoar. Dock är det viktigt att notera att gummit på yttersulan är väldigt mjukt, vilket kan leda till viss slitage efter användning. För övrigt ska skon dock vara hållbarhets anpassad, då syftet med skon är framförallt löpning.

4D Run erbjuder dessutom stöd, som börjar från hälen, samt erbjuder hälklämma och hälräknare. När skon väl sitter på foten är den stabil och sitter på plats ordentligt. Vid framsidan av skon har säkringsöverlägg lagts vid tårna, samt en skumvägg, för att få det lilla extra som annars skulle önskas. Syftet med dessa säkringar är att framförallt för att skon ska bevara sin form och förbli ful, samt stoppa halkande från fotbädden. Adidas 4D Run 1.0 kan därmed sägas erbjuda mer komfort och stöd, än vad det egentligen skulle ha önskats från en löparsko.

Versioner

Adidas 4D Run 1.0 'Signal Pink'
Foto: Goat.com
Adidas 4D Run 1.0 'White Signature Pink'
Foto: Goat.com
Adidas Parley x 4D Run 1.0 LTD 'Blue Spirit'
Foto: Goat.com
Adidas 4D Run 1.0 'Glory Blue'
Foto: Goat.com
Adidas 4D Run 1.0 LTD 'Dash Grey'
Foto: Goat.com
Adidas 4D Run 1.0 'White Signal Coral'
Foto: Goat.com

Fördelar

  • Snygg
  • Komfortabel
  • Stilistisk
  • Multifunktionell
  • Bra vädring

Nackdelar

  • Risk för nedsmutsning
  • Risk för snabb slitage på de mjuka delarna
  • Ej ”all-väder” anpassad

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Adidas

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen