Adidas ZX 2K Boost

0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

Boost-teknik är ett dämpningssytem, som många köpare spenderar lite extra på, eftersom dessa sulor är bekväma när de tas emot. Det kan vara anledningen till att Adidas-fans kämpar mot den dyra UItra Boost, men de är gjorda för att förbättra prestanda.

Adidas Star Wars x ZX 2K Boost 'Mudhorn'
Foto: Goat.com

Material och Design

Den övre delen av Adidas ZX 2K Boost omfamnar dina fötter i alla riktningar. Även om det finns för mycket tryck på sidan, kan det dock finnas skillnader mellan Ultra Boost modellerna. Det finns maskmönster på skorna. Det övre tungområdet ligger jämnt mellan de tre ränderna. Även mitten av varje sko är täckt med ett lager tuggummi av nätmaterial. TPU-materialet på överdelen ger ZX 2K Boost skapar ett utseende, som är sportigt men samtidigt ett aggressivt utseende. Samma material används även i spetsområdet, som pressas därmellan.

Adidas Star Wars x ZX 2K Boost 'Mudhorn'
Foto: Goat.com

Utöver har Adidas ZX 2K Boost även ett läderliknande material vid hälområdet, vars funktion är att ge användarna extra boost. Sneakern är dessutom utrustad med den gummerade Boost-mellansulan, som lättar på kroppsvikten vid pauser från springintervaller eller promenader. Denna modell skulle dock inte rekommenderas till att användas som löparskor. Detta med anledning till den turkosa yttersulan och TPU-linjerna på överdelen inte är tillräckligt flexibla för att användas av atleter och atletisksyfte. Boost-sulan är däremot väldigt bekväma, vilket gör skon användbar som fantastiska livstillskor.

Passform

Passformen på Adidas ZX 2K Boost är inte de mest optimala, speciellt för personer med bredare fötter. Det rekommenderas därav att gå upp i en storlek ifall du har breda fötter. Anledningen till detta är skorna känns trånga och kramande när de sitter på fötterna, som tidigare nämnt beror detta på det överdrivna trycket vid sidorna av skon. Att beställa en storlek större leder dock till tomrum i tåboxen på sneakern. För bekvämlig vardaglig brukande kan dessa skor varmt rekommenderas, speciellt pga. det lägre priset i jämförelse med Adidas Ultraboost. Om du dock tänkt att nyttja dessa skor för träning finns det dock bättre alternativ, som exempelvis Adidas X9000L4 & X9000L3.

Adidas Star Wars x ZX 2K Boost 'Mudhorn'
Foto: Goat.com

Versioner

Adidas Marvel x ZX 2K Boost 'Stark Industries - White'
Foto: Goat.com
Adidas ZX 2K Boost 'White Multi'
Foto: Goat.com
Adidas ZX 2K Boost 'Core Black'
Foto: Goat.com
Adidas ZX 2K Boost 'White Boost Blue Violet'
Foto: Goat.com
Adidas Atmos x ZX 2K Boost 'Setsubun'
Foto: Goat.com
Adidas Ninja x ZX 2K Boost J 'Time In - Yellow Legacy Gold'
Foto: Goat.com

Fördelar

  • Snygg
  • Komfortabel
  • Flera färger att välja bland
  • Rimlig prissatt

Nackdelar

  • Ej anpassad all väder och tärräng
  • Blir smutsig snabbt (ljusa färger)

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Adidas

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen