Adidas Continental 80

0 0
Read Time:2 Minute, 54 Second

Adidas Continental 80 lanserades för första gången under 1980-talet, vilket är det främsta anledningen till att skon är döpt till detta namn. Dock har skon blivit trendigt igen efter den nya lanseringen av skon med ett utbud av flertal glada färger, som tidigare inte funnits. Det huvudsakliga användningsområdet för skon var till början träning, men med den senaste lanseringen har Continental 80 blivit anpassad för vardagen med sitt fina utseende.

Adidas Continental 80 'White Navy Scarlet'
Foto: Goat.com

Material (ovandel)

Materialet som använts för yttre delen av skon är framförallt det mjuka lädret, som täcker mestadels av skon. Detta är väldigt likt lädret, som använts på sneaker modellen Stan Smith, men en aning skönare och mjukare läder för extra komfort. Till skillnad från de flesta läder är detta material inte så hårt, så det har tillräckligt med stretch för att vinkla tårna för extra komfort. Speciella lufthål är också graverade vid tårna och sidorna för att förbättra luftgenomsläppligheten genom att säkerställa ett bra luftflöde genom skorna. I allmänhet har sneakern designats för att inte bara ge bra komfort utan också ett bra utseende, vilket gör den till en av mina favoritfunktioner i Adidas Continental 80.

Adidas Continental 80 'White Navy Scarlet'
Foto: Goat.com

Mellan- och yttersula

Materialet som använts för mellan sulan på sneakern är ”EVA-foam”, vilket är en av de sämre sulorna som Adidas tillverkat. Denna sula har viss kapacitet för dämpning och fotstöd, men inte det mest optimala valet för komfort. Mellan sulan kan därav kännas likt andra vardagliga icke-märkes skor. Yttersulan har däremot ett välformulerat mönster, som greppar tag i marken ordentligt vid varje steg. Dessutom är yttersulan väldigt stabil och hållbar, vilket kan garantera en långlivstid beroende på användning.

Adidas Sneaker Continental 80 'White Navy Scarlet'
Foto: Goat.com

För övrigt är Sneakerns krage är fodrad med stark vaddering för att ge bra dämpning runt fotleden. Naturligtvis, om du jämför det med löparskor som Adidas Ultra Boost eller Yeezy Boost 350, är ​​dämpningen definitivt inte så bra. Men för allmänna livsskor är dess dämpningsprestanda absolut högre än genomsnittsnivån och för att säkerställa en bekväm användning. Även om stabilitet är mer lämplig för löparskor, kan dämpningsprestandan hos Adidas Continental 80 ge stabil stabilitet även vid fotleden. Detta säkerställer att hälområdet är låst på plats och inte förändras när du bär dessa skor.

Adidas Continental 80 'White Navy Scarlet'
Foto: Goat.com

Passform & Komfort

Komforten på sneakern är väldigt allmän, speciellt sulans stöd- och dämpningsprestanda. Dock är dämpningsprestandan hos sportskohalsen är tillfredsställande. Det är dock viktigt att tänka på att Adidas med denna modell erbjuder fantastisk andningsförmåga, stretch och dämpning, vilket gör användarna väldigt nöjda med den totala komforten för denna sneaker. För fashionabla sneakers är detta definitivt en som du kan stå hela dagen utan att känna fotbesvär. I allmänhet erbjuder Adidas Continental 80 behaglig komfort.

Passformen kan sägas vara väldigt bra med dessa skor. Om du väl tänkt dig att köpa ett par Adidas Continental 80 sneakers, så kan du välja just den storlek du vanligvist använder. Detta gäller även kunder med lite bredare fötter, eftersom skon inte avsmalnar vid tårna, samt att den är bredare än vanligt, därav behöver konsumenten inte gå upp i storlek vid köp.

Versioner

Adidas Continental 80 'Ice Mint'
Foto: Goat.com
Adidas Continental 80 'Semi-Frozen Yellow'
Foto: Goat.com
Adidas Continental 80 Rascal 'Core Black'
Foto: Goat.com
Adidas Continental 80 'Off White Gum'
Foto: Goat.com
Adidas Continental 80 'Clear Pink'
Foto: Goat.com
Adidas Toy Story 4 x Continental 80 Kids 'Forky'
Foto: Goat.com

Fördelar

  • Snygg och stilistisk
  • Enkelt att matcha kläder med
  • Bra passform
  • Hållbar
  • Prisvärd

Nackdelar

  • Komfort
  • Vik märken på skinnet

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Adidas

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen