Adidas Y-3’s Gazelle Med Premium Suede I Off-White Och Svarta Toner

0 0
Read Time:57 Second

Det är ingen hemlighet att Three Stripes driver adidas Gazelle-modellen långt in i 2023. Förutom sina egna omarbetade versioner av den decennier gamla designen, har den tyska sportklädesgiganten anlitat många medarbetare för insatsen. Yohji Yamamoto och hans Y-3-avtryck.

Adidas Y-3 kanske inte längre skryter med den uppmärksamheten som den gjorde förr, men det bransch ledande partnerskapet kan ha en hit på väg med två nya tagningar på Gasellen. Klädda i benvita och svarta tonala arrangemang, har adidas Originals propositioner premiummocka i hela överdelen, som också ser ett förlängt stänkskydd och mellansulpanelerna täckta av materialet. Kontrasten kommer sparsamt och framträder mest framträdande på det svarta parets övre häl; branding på sidoprofilen följer efter. Förutom den skiktade modifieringen längs tungan, lägger Yamamoto till exponerade sömmar på sidoväggarna, vilket skapar ikoniska 3-Stripes-logotyper i processen. På andra håll lämnas överflödiga trådar genom skorna att dingla graciöst var de än faller.

Kolla på de senaste produktbilderna här nedan i väntan på lanseringar av utbredda återförsäljare och adidas CONFIRMED-app.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas

Adidas Y-3 Gazelle Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen