Adidas Gazelle

0 0
Read Time:1 Minute, 55 Second

Adidas Gazelle släpptes först 1968. Det är en allroundträningssko med en strömlinjeformad silhuett och innovativ dämpningsprestanda, så den är populär bland de bästa idrottarna i världen. Från början ansågs dessa träningsskor som en fotbollsträningsskor. Genom åren har Adidas producerat originella gaseller i olika färger utan att ändra deras funktioner. Den här artikeln är inte en metafor om den 51-åriga Adidas Gazelle. Förmodligen är det ingen som äger eller säljer 51 år gamla skor i butiker. Det som dock finns i marknaden är nyare versioner med högre kvalitet och som ser bättre ut i färg än vissa modeller av skor, vilket är anledningen till att dessa skor är riktiga de är klassiker.

Adidas Gazelle 1968
Foto: okänd

Förändringar av Adidas Gazelle

Adidas Gazelle (1968) -versionen uppdaterades 1991. Materialet och färgen är desamma, men proportionerna förändras till delvis större proportioner. Under 2014 lanserades exempelvis en version med en svart mockatopp, Adidas ”Three Stripes” -signatur, ett guldmärke och Adidas originella tunglogo. De någorlunda förändringarna har i sintur förändrat marknaden för dessa sneakers. Förr ansågs vara mer anpassad för träning, men numera kan skorna användas dagligen. Gazelle passar inte längre bara för fotbollsspelare och andra idrottare, snarare alla människor i samhället oavsett behov eller syfte till användning. Adidas Gazelle har därav utvidgat sina gränser och kan numera hittas vid många popsångare och kändisars fötter.

Adidas Gazelle svart vit med vanlig sula
Foto: goat.com
Adidas Star Wars x Gazelle 'Darksaber'
Foto: goat.com
Adidas Gazelle 'Vapor Pink'
Foto: goat.com
Adidas Gazelle 'Green'
Foto: goat.com

Komfort och bekvämhet

Fördelen med dessa skor är att det till grund ansågs vara träningsskor. Detta har därav lett till en hel det komfort i skon. En hel del människor köper dessa skor med anledning till att skon är väldigt bekväm och skön. Det är även värt att nämna utseendet på skon som drar till sig en hel del ögon. Efter en del granskning av recensioner på skon kan jag tydlig säga att det finns en hel del konsumenter som uppskattar utseendet på Gazelle. Utöver detta erbjuder sneakern även otroligt bra passform och storlek, som leder till att skon upplevs otroligt bekväma och sköna.

Fördelar

  • Bra passform
  • Bekväm
  • Snygg
  • Prisvärd
  • Bra kvalitet

Nackdelar

  • Knarrigt ljud när man går
  • Kan hända att sulan rasar efter ett tag

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Adidas

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen