Adidas Yeezy 700 V3 ”Kyanite” officiellt släpp

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Agenda i mars 2021 för Adidas och Kanye West har fyllts med en massa YEEZY-droppar som adidas “Covellite” 380-talet och “Ash Pearl” 350-talet, och nu är de två partierna kommer att officiellt presentera den senaste YEEZY 700 V3 “Kyanite”. Det här märket är BOOST-less silhuettens första officiella lansering av året.

Färgscheman på detta nya erbjudande av Ye liknar något av YEEZY 700 V3 ”Arzareth” som debuterade under hösten 2020-säsongen, men den använder sina djärva accenter med en något mindre grad. För kontext är en kyanit ett kungsblått mineral som upptäcks i metamorfa stenar, och dess pigmentering uttalas på denna smink här genom de vågiga strimmorna som löper längs sidopanelen framifrån och bak. Neutrala toner av svart och grått ansluter sig också till festen, varav den förstnämnda strömmar över inre foder och halsen medan den senare smet över nätpanelen strax ovanför mellansulorna.

De futuristiska TPU-burarna lägger till ett element i dimensionen på sidorna av lågprofilmodellen och anländer med en isblå vit färgjobb. Tålådans överlägg får änglalika ytor och mellansulorna i EVA-skumskalet kompletterar med en elfenbenton.

Intresserade kan hantera adidas YEEZY 700 V3 “Kyanite” den 25 mars via adidas, CONFIRMED-appen i USA och Europa och via adidas-appen i utvalda länder. Detaljpriset är satt till $ 200 USD.

Butiker

Adidas YEEZY 700 V3 ”Kyanite” bilder

Adidas YEEZY 700 V3 "Kyanite"
Adidas YEEZY 700 V3 "Kyanite"
Adidas YEEZY 700 V3 "Kyanite"
Bilder av @Adidas
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen