Adidas Yeezy Boost 700

0 0
Read Time:5 Minute, 45 Second

Beskrivning

Adidas Yeezy Boost 700 är en sneaker designad av Kanye West och adidas, och den avslöjades första gången under Yeezy säsong 5 modevisning i februari 2017. Sex månader senare släppte de officiellt i sin ursprungliga “Wave Runner” -färg den 12 augusti i mycket begränsade kvantiteter.

Yeezy Boost 700 har en överdel som består av mockamaterial och premium läder med mesh underlägg och reflekterande häl som visas med tre rand detaljer. Den heltäckande sula i boost mellansula ger komfort och stabilitet

Kanske på grund av det faktum att dessa fungerade som en av Kanye Wests första så kallade ”dad shoe” -skapelser, orsakade de en hel del surr bland sneakergemenskapen i den bemärkelsen att många verkade förvirrade över huruvida de gillade dess tjocka statur och multi -lagrad look. Efter återlagringen ett år senare den 15 september 2018 kom fansen ut från träverket och försökte få tag på ett par.

Adidas Yeezy Boost 700 Bilder

Yeezy Boost 700 Wave runner
Stockx – Wave runner
Yeezy Boost 700 Inertia
Stockx – Inertia
Yeezy Boost 700 Analog
Stockx – Analog
Yeezy Boost 700 Mauve
Stockx – Mauve
Yeezy Boost 700 Magnet
Stockx – Magnet
Yeezy Boost 700 Utility black
Stockx – Utility black
Mr Foamer Simpson – Adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner Review

Adidas Yeezy Boost 700 V2

Yeezy Boost 700 V2 en av modellerna som Kanye West använder sig av mest. Denna modell har en överdel som består av rullstickning, premium läder, nubuckläder överdrag och reflekterande detaljer genom hela sneakern. Med en mellansula i heltäckande boost material som ger komfort och stabilitet.

Denna modell lanserades med en mycket eftertraktad första färgkombination ”Static” den 29 december 2018. Har sedan dess lanseras andra färkombinationer som Vanta, Inertia, Geode, Tephra och Hospital blue som inte har fått lika stor efterfrågan.

Adidas Yeezy Boost 700 V2 Bilder

Yeezy Boost 700 V2 Static
Stockx – Static
Yeezy Boost 700 V2 Inertia
Stockx – Inertia
Yeezy Boost 700 V2 Tephra
Stockx – Tephra
Yeezy Boost 700 V2 Vanta
Stockx – Vanta
Yeezy Boost 700 V2 Geode
Stockx – Geode
Yeezy Boost 700 V2 Hospital blue
Stockx – Hospital blue
Mr Foamer Simpson – Adidas Yeezy Boost 700 V2 Static Review

Adidas Yeezy 700 V3

Kanye West designade Yeezy 700 V3 har en överdel bestående av monofilament konstruerat nät med RPU-överlägg för struktur och hållbarhet. RPU-nätet innehåller sken i de mörka funktionerna som ger ett unikt utseende och känsla av sneakern. Bootie-konstruktionen ger en passform medan tungan har reflektionsförmåga som avger ljus i mörkret. Bootie konstruktion betyder att tunga, fotled krage och häl är alla i ett stycke, vilket gör dem passar som strumpor. PU-kapslad EVA-mellansula ger komfort och hållbarhet, och fiskebens yttersula i gummi ger en unik design och förbättrad dragkraft.

Efter flera läckta bilder och videos kring denna sneaker från Kanye West hade modellen en officiell lansering. Denna modell lanserades första gången 23 november 2019 med första färgkombinationen ”Azeal”. Den första som många andra modeller var mycket populär. Sedan har det lanseras ett par olika färger som Alvah, Arzareth, Safflower och Clay brown. Dock har inte dessa färger varit lika populära som den första.

Adidas Yeezy Boost 700 V3 Bilder

Yeezy Boost 700 V3 Azeal
Stockx – Azeal
Yeezy Boost 700 V3 Alvah
Stockx – Alvah
Yeezy Boost 700 V3 Safflower
Stockx – Safflower
Yeezy Boost 700 V3 Arzareth
Stockx – Arzareth
Yeezy Boost 700 V3 Clay brown
Stockx – Clay brown
Mr Foamer Simpson – Adidas Yeezy 700 V3 Review

Adidas Yeezy Boost 700 MNVN

Yeezy Boost 700 MNVN har en överdel som består av lätt polyester med inga sy över-lägg och ger förbättrad andningsförmåga, flexibilitet och komfort. Bungeesnören som inte behöver knytas gör det lätt att ta av och på sneaker. Reflekterande material avger ljus i mörker genom specifika delar av modellen. Den inbyggda Boost-mellansulan i full längd ger den ultimata dämpningsupplevelsen under foten, medan PU-mellansulan ger komfort och hållbarhet.

Även denna modell läcktes det tidigt bilder från när Kanye West använde dem men även tidiga par som gavs ut till vänner och delades på sociala medier. MNVN lanserades i första färgkombinationen ”Triple black” den 8 februari 2020. Efter den första har det lanserats tre andra färger som är Bone, Phosphor och Orange.

Yeezy Boost 700 MNVN Triple black
Stockx – Triple black
Yeezy Boost 700 MNVN Phosphor
Stockx – Phosphor
Yeezy Boost 700 MNVN Bone
Stockx – Bone
Yeezy Boost 700 MNVN Orange
Stockx – Orange
Seth Fowler – Adidas Yeezy Boost 700 MNVN Triple Black Review

  • Designer: Kanye West
  • Passform: True to size
  • V1 / V2 / V3 / MNVN
  • Kollektion/märke: Adidas
  • Färgscheman: 20+st

Trendigt

Yeezy Boost 700 modellen har sedan lansering varit en av de populäraste på marknaden. Sneakerns anvädning av material och Boost sulan leder till en extrem komfort. De utvecklade versionerna av modellen har gett sneakern fler och fler som efterfrågar sneakern. Genom trender som kommer och går så är denna modell fortfarande en av de som passar alltid i trendernas svängar.

De nya versionerna av sneakern ger modellen en ny och fräsch känsla varje gång. Denna Kanye West designade modell har fått en mycket hög produktions antal sedan lansering vilket ger alla som vill ha sneakern möjligheten till att få tag på dem. Detta leder även till att sneakern kan finnas möjlig för att köpa för ett billigare än original priset om en har tur. Men glöm inte att alltid var försiktigt med dessa populära sneakers då många oäkta par finns ute på marknaden som är väldigt lika.

Nackdelar

Kanye West designade ”dad shoe” är mycket speciell och unik. Denna modell är mycket bredare och större än vad många vanliga sneakers är vilket leder till att de kan vara svåra att stila med olika kläder. Denna modell är även en av de dyrare modellerna om en köper för original priset som var på 300 dollar vilket är en prislapp som inte alla har råd med. Därför finns det många som sagt innan oäkta par på marknaden, och därför är det extra viktigt att vara försiktig vid köp av dessa på andrahandsmarknaden.

Sammanfattning av analysen

Kanye West designen av Adidas Originals Yeezy Boost 700 är en avvikelse från det välbekanta strömlinjeformade utseendet på Yeezy-iterationer. Dess robusta kropp och mejslade mellansula skapar en fantastisk likhet med några av de högmodiga sneakers på marknaden.

Det finns dolda funktioner på denna löpinspirerade sko som ger karaktär till den. 3M reflekterande ränder på sidopanelerna är dolda under nätet som dyker upp när det träffas av blixt. Inbäddat under överdelen är en Boost-sula i full längd som är vaggad av en skumkropp. När det träffas av ljus dyker Three Stripes-emblemet upp under nätlagret. Sneakers form skapar en atletiska vibbar som passar bra med mjukisbyxor, jeans och shorts.

Yeezy 700 V3 speglar en främmande, futuristisk atmosfär och är designad med vintagestetik med livsstilsdetaljer. Istället för att lägga till flera lager mocka och läder som 700 V1 och V2, används en blandning av nät och gummimaterial för överdelen. Reflekterande element finns också på överdelen som avger ljus i mörkret.

Med Kanye West typ av trendiga stil kan det vara en bra sneaker för street- och fritidskläder. Man kan para ihop detta med valfria byxor, jeans, mjukisbyxor som kan toppas med vanliga överdimensionerade t shirts, linnen och flanellskjortor. Det ä en stilig och trendig sneaker som verkligen kan vara en stapel inom mode för vissa.

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Yeezy

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “Adidas Yeezy Boost 700

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen