Adidas Yeezy Quantum “Sea Teal” lansering den 19 mars

0 0
Read Time:54 Second

Ser vi framåt till mars finns det mycket att glädja sig åt. Tillsammans med Jordan Retros och branschövergripande samarbeten drar adidas Yeezy alla stopp och erbjuder både nya och gamla silhuetter. Och efter Yeezy 450, Cream 700 och Covellite 380, kommer Yeezy Quantum att ta scenen ännu en gång, men den här gången i en fräsch “Sea Teal” -färg.

Även om det är relativt nytt i färganvändningen avviker paret endast marginellt från sina ursprungliga motsvarigheter. Grå och svarta nyanser dominerar fortfarande i hela övre delen, och klä på de främre vävningarna respektive kragen. Små grå inslag, därefter täcker den bakre hälen, vars polerade yttre lager över de ogenomskinliga mellansula väggarna. En liten touch av tuggummi är också synlig under foten, medan den titulära ”Sea Teal” och dess bleka gula komplement föredrar att gömma sig under sidoprofilens mångfärgade primeknit.

För en bättre look, se huvudbilden ovan. En release släpps för närvarande på adidas.com och eventuellt utvalda återförsäljare den 19 mars för en detaljhandel på $ 250 USD.

Adidas Yeezy Quantum “Sea Teal” bilder

Adidas Yeezy Quantum “Sea Teal”
Adidas Yeezy Quantum “Sea Teal”
Adidas Yeezy Quantum “Sea Teal”
Bild av @YeezyMafia

Butiker

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen