Adidas Yeezy Boost 380

0 0
Read Time:3 Minute, 21 Second

Beskrivning

Yeezy Boost 380 visades när Kanye West intervjuades av Forbes, förhandsvisades en stor mängd nya Adidas x Yeezy sneakers. En av de sneakers troddes av publiken vara version 3 av 350 modellen. Men som faktiskt skulle skapa en helt ny modell. Detta blev nya modellen Yeezy Boost 380. Med en liknande silhuett och lika estetisk som de äldre syskon modellerna, var det lätt att se varför folk trodde det var en 350 V3.

Den nya Yeezy Boost 380 silhuetten kommer med en helt annan Adidas Primeknit® över del i ett abstrakt camouflagestil mönster och en renare sulsystem utan ribbstickningen sett på 350. De har istället använt sig av en tunnare silikon över Boost sulan och böjer sig uppåt bakom hålfoten för att ge en unik form som inte sett tidigare från Kanye West skneaker. Där de har ersätt den gamla sid randen med en perforerad ventilationspanel. Sneakern finputsas med en kärnad yttersula med ett vågigt dragkraftsmönster och präglat adidas-märke vid hälen.

Denna modell lanserades den 12 december 2019 med den första färgkombinationen ”Alien”. Därefter lanserat färgkombinationer som Mist, Blue oat, Pepper, Calcite, Onyx m.m.

Adidas Yeezy Boost 380 Bilder

Yeezy Boost 380 Alien
Stockx – Alien
Yeezy Boost 380 Mist
Stockx – Mist
Yeezy Boost 380 Blue oat
Stockx – Blue oat
Yeezy Boost 380 Calcite
Stockx – Calcite
Yeezy Boost 380 Pepper
Stockx – Pepper
Yeezy Boost 380 Onyx
Stockx – Onyx
Seth Fowler – Adidas Yeezy Boost 380 Alien Review

Adidas Yeezy Boost 380 Reflective

Liknande till Yeezy Boost 350 V2.9 modellen har Kanye West designat denna modell i färgkombinationer med reflektions material. I det coumoflage mönstret lyses det upp med starkt ljus på materialet. Modell färgkombinationer som Mist, Pepper, Onyx, Yecoraite, Azure, Lmnte m.m.

Adidas Yeezy Boost 380 Ref Bilder

Yeezy Boost 380 Mist Reflective
Stockx – Mist Reflective
Yeezy Boost 380 Onyx Reflective
Stockx – Onyx Reflective
Yeezy Boost 380 Azure Reflective
Stockx – Azure Reflective
Yeezy Boost 380 Pepper Reflective
Stockx – Pepper Reflective
Yeezy Boost 380 Yecoraite Reflective
Stockx – Yecoraite Reflective
Yeezy Boost 380 Lmnte Reflective
Stockx – Lmnte Reflective
Blake Yarbrough – Adidas Yeezy 380 Mist Reflective Review

  • Designer: Kanye West
  • Passform: True to size
  • V1 / V1 Reflective
  • Kollektion/märke: Adidas
  • Färgscheman: 10+st

Trendigt

Denna modell har inte riktigt haft lika stor efterfrågan från sneaker fansen. Vilket har lett till att flera modeller förutom den första har funnits att köpa för original pris i flera butiker runt om i världen. Denna modell är dock fortfarande mycket trendig och bekväm som Yeezy Boost 350 modellen. Med den unika designen kan en enkelt se att det är en Yeezy sneaker designad av Kanye West med framtida känslor. Denna leder till att möjligheten till att köpa denna modell för ett billigare pris men fortfarande få en mycket bekväm och trendig sneaker.

Designen av denna modell ser mjuka, rena och snygga ut. Det är even många som äger sneakern som tycker om designen, stilen och färgen på denna sneaker. Där även fast de ser ut att vara väldigt klumpiga så är de super lätta.

Nackdelar

Kanye West unika design leder även till nackdelar med en mycket begränsad synlig märke av Adidas eller Yeezy på sneakern. Men det finns även få användare som tycker efter användning att formen på sneakern är lite annorlunda och ger den instabila och gungande känslan. På grund av priset för dessa där original priset är på 250 dollar är dessa lite mer av den dyra sidan jämfört med vanliga sneakers på marknaden. Därför leder till att många inte väljer dessa utan köper hellre den vanliga Yeezy Boost 350 modellen.

Sammanfattning av analysen

Adidas Yeezy Boost 380 designad av Kanye West är en innovativ design som är utvecklad för ett trendinriktat uttalande för modeskor och har byggt en ganska grund i modebranschen. Dess unika och attraktiva design har hjälpt till att bana väg för att bli en av de eftertraktade sneakers idag.

Adidas Yeezy Boost 380 erbjuder dig att hålla din stil stark. Så snygg som det ser ut, det lägger till mer inverkan på ditt utseende oavsett om du håller saker helt enkelt avslappnad street-stil eller om du väljer en mer iögonfallande outfit och ett par av dessa snygga Yeezy’s.

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Yeezy

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Adidas Yeezy Boost 380

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen