Adidas Yeezy Quantum 'Onyx'

Adidas Yeezy Quantum

0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Adidas Yeezy Quantum är både designmässigt unik men även unik att hitta i samhället. Enligt uppgifter visar det sig att det endast har släppts cirka 5000 par av dessa skor för försäljning på marknaden hittills. Att få tag på dessa sneakers är därmed väldigt svårt och kostsamt för allmänheten. För dig som ändå vill köpa dessa unika sneakers, så finns den i två varianter. Den enda varianten är ”QNTM”, som är en mer vardaglig version av sneaker i jämförelse med ”BSKTBL” versionen, som riktar sig mot sport och prestation.

Adidas Yeezy Quantum 'Onyx'
Foto: Goat.com

Stil och passform

Precis som många andra YEEZY’ skor är även denna modell lanserad för att vara en unisexsko, därmed är finns det endast unisexstorlekar, som saknas de önskvärda ”halv” storlekarna för passformen. Tipset för dig med halvstorleksintervall är därmed att att gå upp till närmsta storlek, för att minimera risken för trånghet i sneakern. Detta kan självklart orsaka löshet i skon, som kan kännas lös. För att lösa detta problem har tillverkarna därmed valt att använda långa snören, för att på så sätt kunna anpassa passformen efter egen önskan.

Adidas Yeezy Quantum 'Onyx'
Foto: Goat.com

För övrigt är stilen på skon designad och inspirerad av basket och basketskor. Detta kan tydligt ses framförallt på skons höga konstruktion, som liknar andra basketskor på marknaden. Dock har designen väldigt unika drag, som särskiljer sneakern från basketskor. Detta genom framförallt material som mocka i kombination med den svarta färgen och dess toner. I allmänhet speglar därmed designen en sneaker, som är anpassad för de vardagliga stilarna som streetstil. Sneakern passar därmed perfekt med denim, joggingbyxor, cargobyxor, och slappna jeans. Möjligheterna för passa outfiten med dessa par sneaker är därav enorm.

Versioner

Adidas Yeezy Quantum 'Flash Orange'
Foto: Goat.com
Adidas Yeezy Quantum 'Barium'
Foto: Goat.com
Adidas Yeezy Quantum 'Quantum'
Foto: Goat.com
Adidas Yeezy Quantum 'Sea Teal'
Foto: Goat.com
Adidas Yeezy Quantum 'Frozen Blue'
Foto: Goat.com
Adidas Yeezy Quantum Kids 'Frozen Blue'
Foto: Goat.com

Fördelar

  • Snygg, flertal mönster
  • Vardaglig
  • Väldigt få som äger dessa sneakers
  • Unik och innovativ design

Nackdelar

  • Svår att köpa
  • Dyr

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här YEEZY

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen