Yeezy – Slide/Foam Runner/Nylon Slipper

0 0
Read Time:3 Minute, 28 Second

Yeezy Slide

Adidas Yeezy Slide är gjorda av injicerat EVA-skum och har en mjuk fotbädd för optimal komfort och en räfflad yttersula för bättre grepp. Tofflorna är märkta med Adidas tre sträck logotyp på fotbädden. Dessa tofflor är perfekta för anvädning dagligen och med sin enkla design passar till allt. Dess estetik är trogen mot etiketten om inte lite naken, vilket bryter upp den traditionella inline-stilen med en konstruktion helt minimal. Ingen konsistens, inget öppet märke, inga tydliga tecken på sömmar.

Yeezy Slide lanserades den 6 december 2019 med tre färgställningar ”Dessert sand”, ”Bone” och ”Resin”. Sedan dess har det släppts tre andra färger som ”Core”, ”Earth Brown” och ”Soot”. Med flera läckta bilder av nya färger som är påväg.

Adidas Yeezy Slide Dessert Sand
Stockx – Dessert Sand
Adidas Yeezy Slide Bone
Stockx – Bone
Adidas Yeezy Slide Resin
Stockx – Resin
Adidas Yeezy Slide Core
Stockx – Core
Adidas Yeezy Slide Earth Brown
Stockx – Earth Brown
Hes Kicks – Adidas Yeezy Slide Bone Review

Yeezy Foam Runner

Yeezy ger en futuristisk inställning till komfortkläder med adidas Yeezy Foam RNNR Ararat. Även känd som Yeezy Foam Runner, består endast av en enda bit unikt Yeezy-material som blandar skördade alger med adidas EVA-material. Dess aerodynamiska design har en blandning av hål och åsar influencierade från Yeezy 700 V3 modellen. En vit Ararat-färgsättning täcker silhuetten och förblir trogen mot Yeezys naturliga färgpaletter. Den använder sig av liknande material som Yeezy slide och ger en extrem komfort.

Innan lanseringen av Yeezy Foam Runner läcktes det bilder och Kanye West själv berättade om dessa kreativa sneakers och tanken bakom dem. Modellen fick mycket kritik men även kärlek från publiken för att vara så speciell och framtids liknande. De lanserades första gången exklusivt Yeezysupply sidan utan lanserings datum och endast lanserads då vilket var den 26 juni 2020. På grund av den fåtal par som såldes är priset för dessa skor 10 gånger ursprungs priset som var 75 dollar. Sedan den exklusiva lanseringen planeras det nya färgkombinationer för modellen med flera olika läckta bilder och ryckte om många fler som är påväg.

Yeezy Foam Runner Ararat
Stockx – Yeezy Foam Runner Ararat
Seth Fowler – Adidas Yeezy Foam Runner Ararat Review

Yeezy Nylon Slipper

Kanye West tolkade en sommarklammer genom en avantgardolins med Yeezy Nylon Slipper för säsong 7. Denna monokromatiska grafit-iteration debuterade i oktober 2018 med en uppblåst kardborreband över framfoten och en öppen tå. Kollektionens varumärke är broderat på fotbädden för autentisering. Dess yttersula i gummi är utformad för att förhindra glidning och nötning på gatan. På grund av att dessa var en Yeezy kollektion och inte en i samarbete med Adidas var prislappen mycket högre. Dessa hade ett original pris på 175 dollar men även dessa har en dyr prislapp på andrahandsmarknaden.

Yeezy Nylon Slipper modellen har lanserat i både season 6 och 7 med unika färgkombinationer. De första färgerna som lanserades var ”Graphite”, ”Oxblood”, ”Black” och ”Taupe”. Senare säsongen lanserades det fyra nya som ”Graphite”, ”Khaki” och ”Aqua”.

Stockx – Yeezy Nylon Slipper Season 7 Graphite
QrewTV – Yeezy Nylon Slipper Oxblood Review

  • Designer: Kanye West
  • Passform: True to size
  • Slide / Foam Runner / Nylon Slipper
  • Kollektion/märke: Adidas
  • Färgscheman: 5+st

Sammanfattning av analysen

De tre modellerna Yeezy Slide, Yeezy Foam Runner och Yeezy Nylon Slipper alla modeller är en av de mest populära modeller inom Yeezy sortimenten där varje gång de lanseras säljs de slut. Yeezy Slide och Yeezy Foam Runner är de mer billigare modellerna om du ska köpa för original pris. Eftersom dessa är i samarbete med Adidas som använder mer av ett speciellt skum material. Dessa lanseras i en mycket större mängd för en mycket större publik.

Medan Yeezy Nylon Slipper lanserats av Yeezy märket själv genom deras olika årliga kollektion släpp. Där materialet är mycket dyrare som nylon och produktions mängden är mycket lägre. Alla dessa tre modeller har en super stor efterfrågan vilket har lett till att andrahandsmarknads priset på de har varit mycket höga. På grund av enkelheten av modellen finns det stora mängder av oäkta så var försiktig vid köp av dessa.

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Yeezy.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Yeezy – Slide/Foam Runner/Nylon Slipper

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen