Adidas Yeezy Boost 350

0 0
Read Time:3 Minute, 49 Second

Beskrivning

En av de mest populära Adidas Yeezy siluetten Designad av Kanye West, Yeezy Boost 350. Lanserades globalt den 27 juni 2015, med ett pris på 200 dollar=1999 sek. Den låghöjande silhuetten är utrustats med en Primeknit® genom den övre delen i ett stycke, som är anatomiskt utformad för att passa som en andra hud. Dessa funktioner knyts ihop med reflekterande snören och vilar ovan på ett behaglig Boost sulsystem. Trots att två av Adidas premium flaggskeppsteknologier är genomsyrade i silhuetten, är sneakern enkelt avslappnad och representerar Wests samtida känslor.

Den första modellen som lanserades under denna siluetten var Yeezy Boost 350 V1 som lanserades i fyra olika färgkombinationer. De lanserdes i färkobinationerna som Turtle Dove, Pirate black (1.0 & 2.0), Moonrock och Oxford Tan. De fyra färgkombinationerna var super populära vid lansering och användes av flertal Hollywood stjärnor som Justin Bieber, Kim Kardasian, Kendal Jenner, Jay-Z m.m.

Adidas Yeezy Boost 350 Bilder

Yeezy Boost 350 Turtle Dove
Stockx – Turtle Dove
Yeezy Boost 350 Oxford Tan
Stockx – Oxford Tan
Yeezy Boost 350 Pirate Black 1.0
Stockx – Pirate Black 1.0
Yeezy Boost 350 Pirate Black 2.0
Stockx – Pirate Black 2.0
Yeezy Boost 350 Moonrock
Stockx – Moonrock
Complex – Adidas Yeezy Boost 350 Turtle Dove Review

Adidas Yeezy Boost 350 V2

Från den första versionen gick Kanye West vidare och designade en version 2 som lanserades 24th September 2016. Den första Yeezy Boost 350 V2, kallad Beluga, gjorde Yeezy-märket till ett känt namn. Kombinationen av metal och orange nyanser gör detta till en distinkt sneaker som fortfarande önskas idag. Version 2 har sedan dess lanserats i flertal olika färgkombinationer som Zebra, Oreo, Beluga 2.0, Bred (black & red), Cream white m.m.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Bilder

Yeezy Boost 350 V2 Beluga
Stockx – Beluga
Yeezy Boost 350 V2 Oreo
Stockx – Oreo
Yeezy Boost 350 V2 Zebra
Stockx – Zebra
Yeezy Boost 350 V2 Bred
Stockx – Bred
Yeezy Boost 350 V2 Cream white
Stockx – Cream white
Yeezy Boost 350 V2 Beluga 2.0
Stockx – Beluga 2.0
Mr Foamer Simpson – Adidas Yeezy Boost 350 V2 Beluga Review

Adidas Yeezy Boost 350 V2.9

Den sista versionen av Kanye West designade Yeezy Boost 350 som ryktas vara den sista V2-färgen någonsin, har en genomskinlig rand och åtföljd av oregelbundna sömmar i Primeknit® material. Den nya versionen introducerade även ny modell som använder sig av reflekterande sömmar med begränsat antal av den typen. Denna modell har även lanserats med färgkombinationer exklusivt för olika världs kontinenter. V2.9 har lanserats i flertal färgkombinationer även den med den första som var Static, Static Reflective, Clay, Hyperspace, TRFRM, Glow in the dark m.m.

Adidas Yeezy Boost 350 V2.9 Bilder

Yeezy Boost 350 V2.9 Static
Stockx – Static
Yeezy Boost 350 V2.9 Clay
Stockx – Clay
Yeezy Boost 350 V2.9 TRFRM
Stockx – TRFRM
Yeezy Boost 350 V2.9 Static Reflective
Stockx – Static Reflective
Yeezy Boost 350 V2.9 Hyperscape
Stockx – Hyperspace
Yeezy Boost 350 V2.9 Glow in the Dark
Stockx – Glow in the dark
Seth Fowler – Adidas Yeezy Boost 350 V2.9 Static Review

  • Designer: Kanye West
  • Passform: True to Size
  • V1 / V2/ V2.9
  • Kollektion/märke: Adidas
  • Färgscheman: 50+st

Trendigt

Adidas Yeezy Boost 350 har sedan lanseringen varit en av de mest populära modellerna. Med nya lanseringar av färgkombinationer varje år har Adidas och Kanye West gett alla möjligheten till att äga ett par. På grund av den bekväma designen med Boost ses denna sko vara både trendig och mycket bekväm. Du kan idag se hela familjer äga ett par i sin sko kollektion. Detta kan även kopplas till att Kanye West en gång sagt i en intervju att han vill att alla ska kunna ha ett par.

Genom åren har modellen sett nya variationer som lanserats förutom endast färgkombinationer men även nya material av överdelen av skon. Med nya läckta bilder via olika sociala medier av Kanye West som visar tidiga prototyper för olika variationer av modellen.

Nackdelar

Denna populära modell har några nackdelar som att det finns många oäkta på marknaden som är mycket lika de verkliga paren. Detta gör att det kräver mycket kunskap om modellen för att kunna hitta vilka som är oäkta. Även på grund av popularitet kan det vara svårt att få tag på sneakern som en verkligen vill ha av denna modell om en inte vill betala andrahandsmarknads priser. Kring sneakern finns det även människor som anser att skorn är inte lika trendig längre samt att sneakern inte har tillräckligt med hälstöd. Vilket leder till att den inte är passande för långa promenader m.m.

Sammanfattning av analysen

Yeezy Boost 350 är en decenniedefinierande sneaker Kanye West och adidas mest framgångsrika silhuett. Varför? För att inte bara sneakersna ser lika fräscha ut med gymutrustning som de gör med date-night-klädsel, de är också vansinnigt bekväma. Detta beror på användningen av Adidas innovativa material, en primeknit övre på en Boost-sula.

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Yeezy

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “Adidas Yeezy Boost 350

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen