Kanye West Adidas Yeezy Boost 350 V2 är på väg in i en ny era med ”Mono Pack”

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Kanye West Adidas Yeezy Boost 350 V2 är på väg att gå in i en ny era med ”Mono Pack.” Sedan öppnings modellen ”Beluga” -färgen som släpptes i september 2016 har 350 V2 till stor del hållit sig till en formel: Primeknit övre, färgglada (eller genomskinliga) sidorand, BOOST mellansula. Men alla fyra stilar i ”Mono Pack” – ”Mono Mist”, ”Mono Cinder”, ”Mono Clay” och ”Mono Ice” – har en vänd design för att ge ett nytt utseende till den nästan allmänt förrekommande silhuetten.

Detta nya utseende är centrerat kring två delar: en omarbetad övre som använder halvgenomskinligt nät istället för Primeknit plus en synlig inre bur som sveper runt mittfoten och framfoten. Även om Adidas ännu inte har släppt officiella bilder av någon ”Mono Pack” -stil, visar tidiga produktionsbilder och YEEZY MAFIA-mock-ups av alla fyra kommer att erbjuda ganska enkla färgscheman, och väljer att låta den nya konstruktionen göra det mesta av det .

”Mono Mist” förnekar sitt namn genom att använda rika bruna nyanser, ”Mono Cinder” erbjuder starka svarta nyanser, ”Mono Ice” ger en kylig blå ton med vita detaljer och ”Mono Clay” tar form med orangebrun färgkombination. Även om den övre halvan kan ändras i konstruktionen, sitter var och en ovanför en välbekant biffig mellansula med en full-fot BOOST-dämpning.

I skrivande stund presenteras ny information och foton – men du kan få en uppfattning om hur varje par kan se ut ovan och förvänta dig en lansering senare i sommar. Dock har vi inte än sett Kanye West ha på sig dessa än.

Kanye West designade Adidas Yeezy Boost 350 V2 Läs mer.


Adidas Yeezy Boost 350 V2 Mono Bilder

Yeezy Boost 350 Mono Ice/Mist/Cinder/Clay
Bild av YEEZY MAFIA – Mock-up Yeezy Boost 350 V2 Mono Ice/Mist/Cinder/Clay
Yeezy Boost 350 Mono Cinder
Bild av @influencevisions_
Yeezy Boost 350 Mono Ice
Bild av YEEZY MAFIA

Butiker

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen